Kerstmenu
GEKONFIJTE GANZENLEVER EN GETOASTE WITTE CHOCOLADE
baharat / kerrie / appel
*
LAUWWARME LANGOUSTINE EN GNOCCHI
gevogeltejus / pecorino / gerookte haringkaviaar / soufflé aardappel
*
COQUILLE IN DE SCHAAL MET PASTINAAK
spek / truffel / bladerdeeg
*
VERFRISSING VAN SINAASAPPEL, ZOETHOUT EN SNIJBOON
*
HAAS “ROYALE”
boerenkool / rozijntjes / doyenne du comice / eendenlever
*
“HEMEL OP AARDE”
otucanchocolade / truffel / vanille
*
MOKKA EN/OF THEESERVIES MET LEKKERNIJEN
U kunt u het arrangement ook uitbreiden met de volgende wijnarrangementen:
- Wijnarrangement Avant-Garde € 47,50 per persoon
- Wijnarrangement exclusief € 69,50 per persoon
Reserveren
Het is helaas niet meer mogelijk om hiervoor te reserveren.
Over Restaurant Avant Garde
Avant-Garde is een Frans restaurant met een moderne Hollandse invloed, bovendien al jaren houder van een Michelin-ster. De keuken staat onder leiding van Patron Cuisinier Johan van Groeninge, die in zijn rijke loopbaan vele onderscheidingen ontving. Het interieur is eigentijds en bijzonder stijlvol ingericht met prachtige kunstwerken en bovendien kunt u vanuit het restaurant uitkijken op de grasmat.