Avant-Garde één dag gastheer tijdens Asperge op de Velden 2016
- 18 mei, 2016
- Zakelijke dienstverlening
- Bron: Restaurant Avant-Garde van Groeninge
Van 27 mei tot en met 9 juni 2016 vindt de tweede editie plaats van Asperges op de Velden. Een uniek evenement waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving elkaar vinden. Op 30 mei worden lunch en diner volledig verzorgd door Restaurant Avant-Garde.
Twee weken lang verrijst midden in de aspergevelden aan de Nuenense Boord weer een stijlvolle pop-up restaurant waar culinaire lunches en diners worden geserveerd uiteraard bereid met de vers gestoken asperges van de velden.
Topchef dagen
Op maandag 30 mei 2016 is restaurant Avant-Garde erbij. Het volledige programma met bijbehorende prijzen is te vinden via de website van "Asperges op de velden".
Over Restaurant Avant Garde
Avant-Garde is een Frans restaurant met een moderne Hollandse invloed, bovendien al jaren houder van een Michelin-ster. De keuken staat onder leiding van Patron Cuisinier Johan van Groeninge, die in zijn rijke loopbaan vele onderscheidingen ontving.
Meer informatie over AVANT-GARDE VAN GROENINGE, RESTAURANT:
Bekijk het complete bedrijfsprofiel