HAS Food Experience 2015 op 3 februari

  • Onderwijs & Training
  • Bron: HAS Hogeschool

De HAS Food Experience is een dag vol inspiratie, interactie en food beleving. Er is een flexibel programma, waarbij u zelf kunt bepalen hoe u de dag indeelt. Ook wordt u uitgenodigd om op het meest innovatieve concept te stemmen.

HAS Food Experience 2015 op 3 februari

Dit zal aan het eind van de dag worden bekroond met de FoodManShip Award. Natuurlijk zijn er weer veel bijzondere hapjes en drankjes te proeven.

Deelname is gratis.

Aanmelden

Meld u direct aan via het aanmeldformulier

Programma

12.00uur Ontvangst, gelegenheid tot bezoeken van de stands
13.00uur Opening door opleidingsdirecteuren Hans Hilbrands (Food Technology) en Theo Clermonts (Food Design & Innovation) en rode loper show afstudeerders
13.15uur

Inspiratiesessies & HAS-talks Alumni, Ronde I
Sprekers zijn:

  • Charlotte Spoorenberg , Area sales manager Chr Hansen
  • Peter Bergmans, TPM
  • Nancy Ketelaars, Standardisation mng Mars b.v.
  • Hans Roelofs, Innovation director IXL
  • Bart Bakker, CEO Royaan groep
  • Jacqueline Niewerth Matzer, Adviseur ontwikkeling en innovatie
  • Ralph Geerts, Ravanello concepts
  • Dries Habraken en Rik de Hek, Pit Foodconcepts
  • Dennis Favier, TOP BV
14.15uur Gelegenheid tot bezoeken van de stands
14.45uur Inspiratiesessies & HAS-talks Alumni, Ronde II
16.00uur

2e Rode loper show afstudeerders en uitreiking FoodManShip Award 2015

16.30uur Netwerkborrel
18.30uur Einde

Meer informatie over de Food Experience en de inspiratiesessies is te vinden op de speciale website.

Meer informatie over HAS Hogeschool:

Bekijk het complete profiel

Reijnders B.V. Bestratingsmaterialen Reijnders B.V.

Uw leverancier voor alle gebruikte en nieuwe bestratingsmaterialen.