HAS Ondernemend Café
- 19 apr., 2013
- Onderwijs & Training
- Bron: HAS Hogeschool
Weet u wat de belangrijkste ingrediënten zijn voor succes? En weet u wat u moet doen om in de smaak te vallen bij uw klanten? HAS Ondernemend Café geeft op 25 april a.s. antwoord op deze vragen!
Donderdag, 25 april, 2013 - 17:00 - 22:00
Het recept van dit pop-up café is opgebouwd uit inspiratie, het delen van kennis en natuurlijk een bijpassende culinaire invulling.
En u bent van harte welkom!
Als gastsprekers verwelkomt HAS Hogeschool deze avond misschien wel de meest bekende jonge ondernemers van Nederland, Thijl Klerkx van de biobakfiets, én meest befaamde concept developer bij AB InBev, Arjan Knoppert, die dieper ingaat op de meest smakelijke manier om zaken te doen. Conceptcateraar Sterk in Smaak neemt de culinaire invulling van deze avond op zich.
Programma
17.00 uur | Ontvangst en inloop |
17.30 uur | Start BBQ Sterk in Smaak |
18.15 uur | Officiële opening HAS Ondernemend Café |
18.20 uur | Presentatie Arjan Knoppert (AB InBev) |
18.50 uur | Elevator pitch Topklas Ondernemen studenten |
19.15 uur | Korte pauze |
19.30 uur | Presentatie Thijl Klerkx (Thijl.nl) |
20.00 uur | Businessborrel |
22.00 uur | Afsluiting van de avond |
Klik hier om u aan te melden voor het HAS Ondernemend Café.
Meer informatie over HAS Hogeschool:
Bekijk het complete profiel
Las-Pers produceert roosters in staal, roestvaststaal, aluminium en kunststof