HAS Ondernemend Café

  • Onderwijs & Training
  • Bron: HAS Hogeschool

Weet u wat de belangrijkste ingrediënten zijn voor succes? En weet u wat u moet doen om in de smaak te vallen bij uw klanten? HAS Ondernemend Café geeft op 25 april a.s. antwoord op deze vragen!

HAS Ondernemend Café

Donderdag, 25 april, 2013 - 17:00 - 22:00

Het recept van dit pop-up café is opgebouwd uit inspiratie, het delen van kennis en natuurlijk een bijpassende culinaire invulling.

En u bent van harte welkom!

Als gastsprekers verwelkomt HAS Hogeschool deze avond misschien wel de meest bekende jonge ondernemers van Nederland, Thijl Klerkx van de biobakfiets, én meest befaamde concept developer bij AB InBev, Arjan Knoppert, die dieper ingaat op de meest smakelijke manier om zaken te doen. Conceptcateraar Sterk in Smaak neemt de culinaire invulling van deze avond op zich.

Programma

17.00 uur Ontvangst en inloop
17.30 uur Start BBQ Sterk in Smaak
18.15 uur Officiële opening HAS Ondernemend Café
18.20 uur Presentatie Arjan Knoppert (AB InBev)
18.50 uur Elevator pitch Topklas Ondernemen studenten
19.15 uur Korte pauze
19.30 uur Presentatie Thijl Klerkx (Thijl.nl)
20.00 uur Businessborrel
22.00 uur Afsluiting van de avond

Klik hier om u aan te melden voor het HAS Ondernemend Café.

Meer informatie over HAS Hogeschool:

Bekijk het complete profiel

Las-Pers Las-Pers, voor al uw roosters

Las-Pers produceert roosters in staal, roestvaststaal, aluminium en kunststof