Het witte goud centraal bij Avant-Garde
- 6 mei, 2013
- Zakelijke dienstverlening
- Bron: Restaurant Avant Garde van Groeninge
Het aspergeseizoen is weer gestart en ook bij Restaurant Avant-Garde van Groeninge wordt weer volop aandacht besteed aan het 'witte goud'.
Aspergemenu
Ontvangst met een heerlijk glas Pinot Blanc L. Beyer, vervolgd door een 5-gangen verrassingsmenu bereid met het verrukkelijke seizoensproduct asperge, bijpassend wijnarrangement speciaal geselecteerd door onze sommelier (per gang een ander glas wijn) en ijswater en wij sluiten in stijl af met mokka en/of theeservies met huisgemaakte friandises.
Mogelijk van dinsdag tot en met vrijdag gedurende de hele maand mei
Over Restaurant Avant Garde van Groeninge
Avant-Garde is een Frans restaurant met een moderne Hollandse invloed, bovendien al jaren houder van een Michelin-ster. De keuken staat onder leiding van Patron Cuisinier Johan van Groeninge, die in zijn rijke loopbaan vele onderscheidingen ontving. Het interieur is eigentijds en bijzonder stijlvol ingericht met prachtige kunstwerken en bovendien kunt u vanuit het restaurant uitkijken op de grasmat.
Meer informatie over AVANT-GARDE VAN GROENINGE, RESTAURANT:
Bekijk het complete bedrijfsprofiel