Nieuwe Sectorcursus Food voor professionals bij HAS Hogeschool

  • Onderwijs & Training
  • Bron: HAS Hogeschool

HAS Hogeschool start in november 2015 met de nieuwe Sectorcursus Food. Met deze cursus komt HAS Hogeschool tegemoet aan de toenemende vraag naar kennis in een steeds complexer wordend werkveld.

Nieuwe Sectorcursus Food voor professionals bij HAS Hogeschool

 De sectorcursus is een aanvulling op eerder ontwikkelde sectorcursussen voor de agrarische sector en laat professionals die in hun werk te maken hebben met de foodsector breed kennismaken met al haar facetten.

Eén van de topsectoren

De foodsector is één van de topsectoren waarin Nederland uitblinkt. De levensmiddelenindustrie is de grootste (s)maakindustrie van Nederland. Ondernemers laten zich niet de kaas van het brood eten. Om een goede gesprekspartner te zijn in de sector food is het onontbeerlijk om relevante kennis van deze dynamische sector te bezitten.

Inzicht krijgen in deze bruisende sector

In drie dagen krijgen de cursisten inzicht in de foodsector, de achtergronden van deze sector, de technische processen, economische kenmerken en actuele trends en ontwikkelingen. Een kennismaking met de foodprocestechnologiehal en het chemische microbiologische lab van HAS Hogeschool maken onderdeel uit van de cursus. Ook gaan cursisten op bezoek bij een producent in de foodsector. De Sectorcursus Food wordt gegeven door ervaren docenten die dicht bij de praktijk staan.

Meer informatie over HAS Hogeschool:

Bekijk het complete profiel

RTP Elektrotechniek - Kleine klus, snel geregeld RTP Elektrotechniek

Zekerheid voor alles