Nieuwe sectordirecteur food-opleidingen HAS Hogeschool
- 4 mrt., 2013
- Onderwijs & Training
- Bron: HAS Hogeschool
HAS Hogeschool heeft vanaf 15 april 2013 een nieuwe sectordirecteur voor de opleidingen Food Design & Innovation en Voedingsmiddelentechnologie: Hans Hilbrands.
Hij vervangt hiermee Evert-Jan Ulrich, die eind vorig jaar werd benoemd tot lector Innovatie en Ontwikkeling. De food-opleidingen zijn voor HAS Hogeschool van groot belang en met de aanstelling van Hilbrands wordt vol ingezet op de ontwikkeling van deze opleidingen en de interactie met het werkveld.
Hans Hilbrands
Hans Hilbrands studeerde Levensmiddelentechnologie aan Wageningen University, met als specialisatie Marktkunde & Bedrijfskunde. Daarna werkte hij dertien jaar bij zuivelbedijf Campina (momenteel FrieslandCampina). Via een start als management trainee is hij daar vervolgens vooral werkzaam geweest in marketing- en sales-functies en tevens in het vakgebied personeel & organisatie. In 2002 maakte Hilbrands een overstap naar DUPP / Den Uijl Ploeg & Partners in Wageningen. Tot 15 april werkt hij hier als senior consultant op het gebied van food recruitment en executive search. Hilbrands is getrouwd, heeft twee dochters van 13 en 15 en woont in Doorn.
Meer informatie over HAS Hogeschool:
Bekijk het complete profiel