Uitreiking HAS Awards 2013 op 23 mei
- 1 mei, 2013
- Onderwijs & Training
- Bron: HAS Hogeschool
Op 23 mei 2013 is het zover: dan wordt het HAS Year Event voor de tweede keer georganiseerd. Centraal tijdens het event staat de uitreiking van de HAS Awards.
Het event wordt gehouden als brede ontmoeting tussen de HAS en haar relaties, een ‘open huis’ maar dan op HAS-wijze.
De HAS Awards worden uitgereikt in de categorieën Jong talent, Praktijkonderwijs en Bedrijfsopdracht. Per categorie zijn drie nominaties benoemd, aangedragen door medewerkers van de opleidingen. Deze nominaties vertegenwoordigen de mijlpalen uit 2012 en vloeien dan ook voort uit activiteiten die in 2012 zijn uitgevoerd door HAS Hogeschool in samenwerking met het bedrijfsleven, overheden en andere instellingen. Op www.hashogeschool.nl/haswawards zijn korte video’s te bekijken van alle genomineerden en kan er gestemd worden op ieders favoriet.
Voeding en gezondheid
Tijdens het event komen twee topsprekers aan het woord. Jan Klerken CEO Scelta Mushrooms en Moniek Pieters, directeur Volksgezondheid en zorg van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) komen hun visie geven op het thema ‘Voeding en gezondheid’: Jan Klerken zal zijn uitdaging als ondernemer op dat thema schetsen, Moniek Pieters zal vanuit het onderzoek dit thema belichten. De presentatie is in handen van de Tilburgse cabaretière Karin Bruers. Daarnaast zal collegevoorzitter Dick Pouwels in zijn openingsspeech ingaan op de mijlpalen die HAS Hogeschool heeft behaald in 2012 en de ontwikkelingen voor de komende jaren.
Voorprogramma HAS Year Event
Dit jaar organiseren wij voor de eerste keer een speciaal voorprogramma bij het HAS Year Event. Genodigden zijn vanaf 13.00u welkom voor ‘An Experience into the future of Food & Health’. Onze studenten uit de Innovatieklas nemen bezoekers mee op een reis door de wereld van voeding en gezondheid van nu tot 2030. Daarnaast zijn ze in de gelegenheid diverse innoverende projecten te bekijken op het gebied van voeding en gezondheid en kunnen ze luisteren naar twee inspirerende sprekers: Annet Roodenburg, lector Voeding en Gezondheid en Frederike Praasterink, lector Duurzame Wereldvoedselvoorziening.
Meer informatie over HAS Hogeschool:
Bekijk het complete profiel