We Are Food organiseert Brabant Food Waste Event
- 19 feb., 2018
- Agrofood & Biobased
- Bron: We Are Food
Wat levert het voorkomen of verminderen van verspilling en het verwaarden van reststromen mij als ondernemer op? Tijdens het Food Waste Event op 21 maart ontdekken AgriFood ondernemers hoe ze van verspilling naar waarde kunnen gaan.
Toonaangevende food waste experts bieden die dag inspiratie, kennis en ervaring uit bestaande businesscases tijdens interactieve workshops.
Actuele food thema’s
In 2018 mag de provincie Noord-Brabant zich ‘Europese Regio van de Gastronomie’ noemen. We Are Food, de organisatie achter het themajaar, zet vanaf maart 2018 daarom tien maanden lang telkens één actueel food thema in de spotlights. Hieronder vindt u een overzicht van de maanden met bijbehorende thema’s.
Maand |
Thema |
Maart |
Samen tegen verspilling |
April |
Voedsel van Brabantse bodem |
Mei |
Eet je beter |
Juni |
De gezonde school |
Juli |
De nieuwe boer |
Augustus |
De gezonde community |
September |
Samen voedsel produceren |
Oktober |
#Datafood |
November |
Actief met eten, een hele zorg minder |
December |
Brabantse gastvrijheid |
Samen tegen verspilling
De thema’s zijn aangedragen door Brabantse foodondernemers, consumenten, zorgprofessionals en studenten. Het Brabant Food Waste Event sluit naadloos aan op het eerst thema ‘samen tegen verspilling’.
Meer informatie over VERWIJDERD:
Bekijk het complete instantieprofiel