Wijn-spijsavond Avant-Garde in teken van Loire en Burgenland
- 28 sep., 2015
- Zakelijke dienstverlening
- Bron: Restaurant Avant-Garde van Groeninge
Op donderdag 22 oktober 2015 kunt u bij Restaurant Avant-Garde van Groeninge genieten van een wijn-spijsavond waarbij wijnen uit de Loire en Burgenland het tegen elkaar opnemen.
Onder het genot van een viergangenmenu serveert Avant-Garde bij iedere gang 2 wijnen, toegelicht door sommelier Alexander van der Voort. Het ontbreekt u deze avond aan niets! Om 18.30 uur wordt u verwacht voor het aperitief aan de bar, rond 19.00 uur gaat u aan tafel voor het viergangendiner. Tijdens het diner wordt er ijswater geserveerd en deze avond zal worden afgesloten met luxe mokka of theeservies.
Dit arrangement is mogelijk op donderdag 22 oktober 2015 en is te reserveren voor € 89,00 all-in per persoon.
Over Restaurant Avant Garde
Avant-Garde is een Frans restaurant met een moderne Hollandse invloed, bovendien al jaren houder van een Michelin-ster. De keuken staat onder leiding van Patron Cuisinier Johan van Groeninge, die in zijn rijke loopbaan vele onderscheidingen ontving. Het interieur is eigentijds en bijzonder stijlvol ingericht met prachtige kunstwerken en bovendien kunt u vanuit het restaurant uitkijken op de grasmat.
Meer informatie over AVANT-GARDE VAN GROENINGE, RESTAURANT:
Bekijk het complete bedrijfsprofiel