De keukenbrigade van Avant-Garde serveert een viergangenmenu, met bij ieder gerecht een glas wijn uit Duitsland en Oostenrijk, het ontbreekt u aan niets! Om 18.30 uur wordt u verwacht voor het aperitief aan de bar. Rond de klok van 19.00 uur gaat u aan tafel. Toelichting op de wijnen wordt verzorgd door sommelier Alexander van der Voort.
Reserveren
Voor het all-in arrangement betaalt u € 79,00 per persoon, dit is inclusief ijswater waarbij de avond wordt afgesloten met een mokka en/of theeservies met lekkernijen. Deze wijn-spijsavond wordt gehouden op donderdag 27 maart 2014. U kunt reserveren via de website van Avant-Garde of telefonisch op het nummer (040) 2505 640 (beperkte plaatsen nog vrij).
Liefhebber van wijn-spijsavonden, maar donderdag 27 maart 2014, helaas verhinderd? Noteer alvast in uw agenda donderdag 1 mei 2014 witte wijn tegen de rode wijn.