31 mei lancering FoodKees Brabant: waarom Brabant dé foodregio van Nederland is.

  • Agrofood & Biobased
  • Bron: VVV Noordoost-Brabant

‘Brabant is gastvrij en Bourgondisch, maar ook innovatief, eigentijds en dynamisch’. Daarom onderstreept Shoot My Food, een trendwatch-organisatie op het gebied van food & hospitality, Brabant als dé innovatieve Foodregio van Nederland.

31 mei lancering FoodKees Brabant: waarom Brabant dé foodregio van Nederland is.

Om dit kracht bij te zetten ontwikkelde Shoot my Food in samenwerking met Brabantse steden de ‘FoodKees Brabant’. De FoodKees word op 31 mei gelanceerd in aanwezigheid van de wethouders Jan Hoskam (’s-Hertogenbosch) en Mary-Ann Schreurs (Eindhoven) en De Groene Campus directeur Dick van der Star (Helmond).

De FoodKees is een unieke driedimensionale portfolio met artikelen en beeldmateriaal van foodgerelateerde onderwerpen uit Eindhoven, Helmond, ‘s-Hertogenbosch en andere delen van Brabant. Er zijn 25 unieke exemplaren van de FoodKees ontworpen. De FoodKees is gemaakt om bewoners en bezoekers van Brabant te informeren en te inspireren over het thema Food en de veelzijdige toepassingen hiervan in deze provincie.

Om zoveel mogelijk bewoners en bezoekers te informeren en te inspireren zal de FoodKees gedurende de maanden juni, juli, augustus, september en oktober rond gaan reizen door Brabant. Om te zorgen dat FoodKees niet verdwaalt en op de juiste plekken komt, heeft elke FoodKees een curator. Iedere curator neemt een Foodkees onder zijn hoede en brengt het naar verschillende publieke plekken. Op deze manier kunnen zoveel mogelijk mensen met deze rondreizende tentoonstelling kennis maken.

De FoodKees heeft een facebook pagina. Voor meer informatie kunt u daar terecht.

Meer informatie over VVV Noordoost-Brabant:

Bekijk het complete instantieprofiel

Jures Techniek Professionele reiniging voor de voedingsmiddelen industrie?

Jures Techniek heeft meer dan 20 jaar ervaring in de branche