-
Recordaantal van ruim 3000 boeren werkt aan waterbesparing
ZLTO roept de waterschappen op om boeren toe te staan hun graslanden te blijven beregenen. Op 1 april hakken de waterschappen hierover een knoop door. Boeren hebben aangetoond dat zij een wezenlijke bijdrage leveren aan het vasthouden van water en daarmee aan een vitale en rijke bodem.
- 25 mrt., 2021
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
-
Regio Deal geeft impuls aan innovatie in agrifood
De ministerraad heeft op 10 juli jl. ingestemd met de Regio Deal Noordoost Brabant. Hiermee hebben we voor het eerst in de geschiedenis van de regionale samenwerking in Noordoost-Brabant een Regio Deal met het Rijk gesloten!
- 16 jul., 2020
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
-
Crisis stimulans om door te gaan met robotisering agrarische sector
Door de coronacrisis is duidelijk geworden dat de arbeidsmigratie ineens een probleem kan zijn voor de agrarische sector. 'Daar hebben we zo nooit naar gekeken', zegt Dirk Duijzer, voorzitter van de topsector Agri & Food in een interview met Nieuwe Oogst.
- 23 jun., 2020
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
- 16-09 Programma vernieuwde Dutch Food Week 2019 bekend
- 21-01 Brabanders in gesprek op Brabantse Voedsel1000
- 08-01 FOOD2020 krijgt vervolg met nieuwe subsidieronde
- 12-12 Grande finale Brabant European Region of Gastronomy
- 29-10 71.000 bezoekers voor Dutch Agri Food Week 2018
- 08-10 Vierde editie Dutch Agri Food Week van start
- 03-10 Voedselregio’s slaan handen ineen: Food NL
- 10-09 Brabantse instellingen werken samen aan beter eten in de zorg
- 13-08 RVO.nl zoekt innovaties voor biobased economy
- 23-05 Vivera ontwikkelt 's werelds eerste Vega Biefstuk
- 22-05 Dutch Agri Food Week 2018 open voor inschrijving
- 24-04 Dutch Agri Food Week 2018 legt focus op toekomst Nederlandse voedselproductie
- 05-04 Wie zijn dé voedselveranderaars van de toekomst?
- 28-03 Mist tegen voedselverspilling
- 20-03 Kabinet steunt bedrijven in strijd tegen voedselverspilling
- 08-03 Brabant dit jaar Europese Regio van de Gastronomie
- 02-03 Brabant, European Region of Gastronomy 2018, feestelijk van start
Jures Techniek heeft meer dan 20 jaar ervaring in de branche