Bijeenkomst voor Brabantse AgroFood: Van product naar Markt
- 1 jun., 2015
- Agrofood & Biobased
- Bron: Ondernemerslift+
Je hebt een prachtig product. Uitzonderlijk van smaak, oorspronkelijk of juist vernieuwend, maar in elk geval puur zoals puur bedoeld is. Maar hoe komt jouw culinaire parel bij de consument op tafel?
Het symposium “Van Product naar Markt” helpt je op weg, met zes praktische tips voor die belangrijke laatste stap naar de markt.
Het Transitieteam Agrofood Noord-Brabant nodigt je uit om op vrijdag 5 juni aanwezig te zijn bij “Van Product naar Markt”. Het symposium maakt deel uit van het culinaire festival ProefMei (4-7 juni, Bergen op Zoom). Zes inspirerende sprekers, merendeels succesvolle lokale producenten, bieden in drie workshops handvatten om hinderlijke drempels naar de markt te slechten.
Van Product naar Markt
vrijdag 5 juni 13.00 – 17.45 uur
Vestzaktheater Het Zwijnshoofd
Moeregrebstraat 18
4611 JC Bergen op Zoom
Programma
13.00 uur | Inloop |
13.30 uur | Welkomstwoord |
13.45 uur | Start workshops (3 rondes van 45 minuten): • Marketing & Storytelling Hoe zet ik mijn product onderscheidend neer? Wat is het verhaal, hoe werk ik dat uit en hoe bereik ik het juiste publiek? Met Chantal Engelen (Kromkommer) en Francesca van Berk (Francesca Kookt) • Samenwerken Als ik samenwerk, wat deel ik wel/niet met mijn partner? Welke samenwerkingen binnen de keten kunnen mij verder helpen? Met Paul Bos (Boer Bos) en Suzanne Verhoeven (Keten Duurzaam Varkensvlees) • Afzetmarkt Hoe benader ik spelers in de markt? Welke afspraken maak ik met afnemers? Met Ad Taks (Chaams Hoenderhof) en Edwin Florès (Casa Foresta) |
16.30 uur | Afsluiting |
16.45 uur | Borrel |
17.45 uur | Einde programma |
Aanmelden kan tot en met vrijdag 29 mei via http://goo.gl/forms/pTMFqzIQnA .
Je kunt daar je voorkeur aangeven voor de sessies die je wilt volgen.
Meer informatie over OndernemersLift+:
Bekijk het complete instantieprofiel
Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!