-
Lamb Weston / Meijer breidt productiecapaciteit Kruiningen uit
Met een nieuwe ultramoderne frietfabriek op de bestaande locatie in Kruiningen, breidt Lamb Weston / Meijer haar productiecapaciteit verder uit. Met deze investering zal de capaciteit van de site met 180.000 ton per jaar toenemen en zullen er meer dan 50 nieuwe banen worden gecreëerd binnen het bedrijf.
- 2 aug., 2021
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
-
Klanten en stagiaires kunnen bij Prinzen hun ei uitstekend kwijt
Kippeneieren worden wereldwijd op biljoenenschaal gegeten, uitgebroed of als ingrediënt toegevoegd aan velerlei voedselbereidingen. Het is een kwetsbaar product dat onbeschadigd bij de supermarkten of de broederij moet worden aangeleverd.
- 22 jun., 2021
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
-
Nieuwe voorzitter College van Bestuur HAS
Reggy van der Wielen is per 10 mei 2021 benoemd tot voorzitter van het College van Bestuur. Hij volgt Dick Pouwels op die in december 2020 afscheid nam van de HAS. Daarmee is het College van Bestuur – dat uit drie leden bestaat – weer compleet.
- 20 apr., 2021
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
- 01-04 FrieslandCampina in top 3 van Nederlandse bedrijven met beste reputatie
- 01-04 CO3 Campus nieuwe naam Bio Base Europe Training Center
- 22-03 Lamb Weston / Meijer vergroot aandeel Rusland’s eerste grootschalige fritesfabriek
- 23-11 Arjen Droog 'nieuwe' directeur Regio Foodvalley
- 02-11 Bolt Threads introduceert leeralternatief Mylo in Europa vanuit Arnhem
- 06-10 PeelPioneers bouwt in Den Bosch de grootste schillenfabriek van Europa
- 24-09 Minister Kaag bezoekt Ruitenberg Ingredients
- 06-07 Samenwerking tussen ARN en Heros Sluiskil versterkt
- 30-06 Ioniqa kan verder met het opruimen van de plasticberg
- 02-06 Voedselproducent Dalco Food loopt voorop in proteïneshift
- 26-05 Ligt er straks een floating farm in de IJssel?
- 12-05 Regio Foodvalley roept ‘Den Haag’ op tot Nationaal Actieprogramma
- 04-05 Koninklijke onderscheiding voor Cor van de Ven
- 10-02 Biobased Delta heet voortaan Circular Biobased Delta
- 21-10 Nieuwe opleiding Food & Future verbindt vakgebieden
- 25-02 ‘Het werkt verfrissend om met elkaar van gedachten te wisselen’
- 14-02 Aantal praktijkproeven AgroProeftuin de Peel breidt dit jaar fors uit
Volg RegioinBedrijf op Linkedin
Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!