Care Culinair en Dalco Food winnaars BOV trofee Food & Agri

  • Agrofood & Biobased
  • Bron: BOV Den Bosch

Op donderdagavond zijn vele Food & Agri ondernemers uit de regio ’s-Hertogenbosch bij elkaar gekomen in het gebouw van ZLTO. Burgemeester Rombouts opende gisteren rond 16.00u het event, waar ruim 200 gasten aanwezig waren.

Care Culinair en Dalco Food winnaars BOV trofee Food & Agri

De middag en avond stonden volledig in het teken van de finale met uiteindelijk de bekendmaking van de winnaars van de BOV trofee 2014. Dit jaar was het thema innovatie binnen de Agrifood sector.

MKB & start-ups

Voor de categorie klein MKB & start-ups is Care Culinair tot winnaar uitgeroepen. Care Culinair, gevestigd in Waardenburg, richt zich op de verbetering van het voedingsmanagementsysteem binnen zorginstellingen. De jury oordeelt dat de visie aansprekend en gebaseerd is op goede kennis van de markt. Zij hebben een ambitieus plan met mooie ideeën voor een markt die sterk in ontwikkeling is.

Groot Zakelijk

Voor de categorie Groot Zakelijk & Corporates is Dalco Food de winnaar geworden. Dalco Food, gevestigd in Oss, richt zich op de ontwikkeling en productie van vlees en vegetarische producten. Zij noemen zich hierbij proteïne specialist. Dalco Food heeft een goede visie op ondernemen, die heel helder is door vertaald in een strategie die uniek is en die werkt, aldus de jury.

De Junior Kamer ’s-Hertogenbosch hecht als organisator van de BOV waarde aan maatschappelijke doelen. Tijdens het event is dan ook een cheque uitgereikt van € 6.500 aan de voedselbank ’s-Hertogenbosch.
Namens de Junior Kamer, onze partners en de jury feliciteren wij de winnaars van harte.

Junior Kamer

JCI ’s-Hertogenbosch maakt deel uit van Junior Chamber International (JCI), lokaal bekend als Junior Kamer. Dit is een wereldwijde federatie voor jonge hoogopgeleide managers en ondernemers tot 40 jaar. De leden werken aan hun persoonlijke groei door het volgen van trainingen, bijwonen van conventies en deelname aan zakelijke netwerken.

In Nederland zijn er circa 100 kamers met in totaal zo’n 2.500 leden. JCI wereldwijd is in ruim 100 landen vertegenwoordigd met ruim 200.000 leden. JCI ’s-Hertogenbosch is een actieve kamer met ruim 30 leden.

Meer informatie over DALCO FOOD B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Jures Techniek Professionele reiniging voor de voedingsmiddelen industrie?

Jures Techniek heeft meer dan 20 jaar ervaring in de branche