Culinaire en gastvrije RoboCup in handen van Hutten
- 5 jun., 2013
- Zakelijke dienstverlening
- Bron: Hutten Catering
Gastvrijheidsdienstverlener Hutten is de exclusieve partner voor de culinaire verzorging op de RoboCup, het WK voor autonome robots, dat van 26 tot en met 30 juni 2013 plaats vindt in Eindhoven.
Na Singapore, Istanbul en Mexico City vindt RoboCup dit jaar plaats in Eindhoven. Dit WK voor autonome robots trekt naar verwachting zo’n 2500 deelnemers en ruim 10.000 bezoekers uit ruim 40 landen.
Gastvrijheidsdienstverlener Hutten is de exclusieve partner voor de culinaire verzorging op dit internationale topevenement. De food area bestaat uit verschillende gedeelten, waarbij ingespeeld wordt op zowel de specifieke behoeften van de deelnemers als van de duizenden bezoekers. Restaurant ‘To go or not to go...?’ biedt een ruime keuze aan lunchgerechten zoals ambachtelijke broodjes, frisse salades en verse maaltijden. ‘s Avonds staan er verschillende diners op het menu.
Ambachtelijk en duurzaam
Tijdens het vijfdaagse evenement biedt Hutten tevens een ruim aanbod snacks zoals hamburgers, pizza`s en zoetigheden. Alle gerechten, maaltijden en snacks komen uit Huttens ambachtelijke en duurzame keuken. In de naastgelegen Coffee Lounge staan de barista’s van Hutten voor de gasten klaar met heerlijke koffies als caffè lungo, espresso, cappuccino of latte macchiato.
Het doel van RoboCup is het aanjagen van de ontwikkeling van robottechnologie voor onze vergrijzende samenleving. Het team van TU Eindhoven verdedigt hun wereldtitel robotvoetbal, welke afgelopen jaar in Mexico werd veroverd. Het toernooi is gratis toegankelijk voor publiek en is te volgen via www.robocup2013.org. Lees meer over de Veghelse cateraar Hutten op www.hutten.eu.
Meer informatie over HUTTEN CATERING:
Bekijk het complete bedrijfsprofiel
Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!