Eindpresentatie 'Kansen in de Keten' tijdens Dutch Agri Food Week

  • Agrofood & Biobased
  • Bron: De Kracht van Oss

Kansen in de Keten brengt consumenten, ondernemers, onderwijs en organisaties uit de regionale agrifoodketen bijeen. Doel is om samen een kansrijk innovatief idee te ontwikkelen en samen te onderzoeken waar samenwerking beter kan in de keten. Op 20 oktober volgt er een eindpresentatie.

Eindpresentatie 'Kansen in de Keten' tijdens Dutch Agri Food Week

Het idee van Kansen in de Keten draagt bij aan economisch perspectief, verduurzaming en aansluiting van de onderwijsmarkt op de praktijk.

Wat kunnen bezoekers op 20 oktober verwachten? 

  • Presentatie van een innovatieve conceptidee over versmaaltijden & ontmoeten.
  • Presentatie van het innovatieve proces Kansen in de keten: Wat hebben we geleerd, wat kan er beter in de keten?
  • Ondernemers uit de agrifoodketen over samenwerking en hun ervaringen in het project.
  • Kick off van het eindproduct  en de plannen voor de toekomst.

Eindpresentatie tijdens Dutch Agri Food Week

Tijdens de Dutch Agri Food Week presenteert -startend ondernemer Tessa Ebbers tijdens een informele lunchsessie haar eindproduct. Geïnteresseerden zijn van harte welkom!

  • Datum: 20 oktober (presentatie eindproduct tijdens Dutch Agri Food Week)
  • Tijd: 11.00 – 13.30 uur
  • Locatie: Raadzaal – Gemeentehuis Oss, Raadhuislaan 2 Oss.
  • Meld u aan via deze link

Kansen in de keten wordt uitgevoerd in opdracht van AgriFood Capital en De Kracht van Oss. De funding vindt plaats via: AgriFood Capital, De Kracht van Oss en de Provincie Noord-Brabant. Gemeente Oss en Sprangers Communicatie nemen de projectbegeleiding en realisatie op zich waar de support komt van Has Hogeschool en Talenten Campus Oss.

Meer informatie over Kracht van Oss, De:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!