Flynth organiseert bakkersdag voor bakker van de toekomst

  • Agrofood & Biobased
  • Bron: Flynth

Redie Interieurs, Koevering Koeling & Airconditioning en Flynth adviseurs en accountants nodigen alle bakkers uit voor een namiddag met bakkers onder elkaar!

Flynth organiseert bakkersdag voor bakker van de toekomst

De dag wordt gehouden op dinsdag 20 oktober 2015 en vindt plaats bij Redie Interieurs aan De Scheper 217 in Oirschot.

Het programma ziet er als volgt uit:

15:30 Warm ontvangst met koffie, thee en een ambachtelijke lekkernij.
15:50 Welkomstwoord - Harry IJpma, directeur Redie & Koevering en Robert de Wildt, vestigingsdirecteur van Flynth Eindhoven.
16:00 Marktontwikkelingen | Winkel van de toekomst, nieuwe verdienmodellen — Martijn Gosen, accountmanager bakkerijen Redie Interieurs.
16:30 Pauze voor groep 1 en een korte rondleiding door de fabriek voor groep 2 na 15 minuten wisselen de groepen.
17:00 - Betalen in de toekomst
Marti Orbak, directeur Marti Orbak Software.
- Financieren in de toekomst, Crowdfunding | Sturen op cijfers in de toekomst
Koos Hendrikx, senior bedrijfsadviseur foodretail Flynth.
- Personeel van de toekomst, WWZ
Hank Adriaans, manager arbeidszaken Flynth.
- Personeel van de toekomst, motivering
Redie.
18:15 Napraten met een borrel en een Brabantse boterham.

U kunt zich aanmelden via www.redie.nl/bakkersdag/. Aanmelden is kosteloos, maar in verband met het aantal beschikbare plaatsen is aanwezigheid pas verzekerd nadat een bevestiging is ontvangen.

Meer informatie over FLYNTH 'S-HERTOGENBOSCH:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!