Genomineerden HAS-awards 2014 bekend

  • Agrofood & Biobased
  • Bron: HAS Hogeschool

Op donderdag 19 juni 2014 organiseert HAS Hogeschool voor de derde keer het HAS Year Event. Het event wordt gehouden als brede ontmoeting tussen de HAS en haar relaties, een ‘open huis’ maar dan op HAS-wijze!

Genomineerden HAS-awards 2014 bekend

Centraal tijdens het event staat de uitreiking van de HAS-awards 2014. Deze worden uitgereikt in de categorieën jong talent, bedrijfsopdracht en praktijkonderwijs. Per categorie zijn drie nominaties benoemd, aangedragen door medewerkers binnen de opleidingen. Deze nominaties vertegenwoordigen de mijlpalen uit 2013 en vloeien dan ook voort uit activiteiten die in 2013 zijn uitgevoerd door HAS Hogeschool in samenwerking met het bedrijfsleven, overheden en andere instellingen.

De 9 genomineerden zijn:

Jong talent:

  • Froukje Kooter, opleiding Dier- en veehouderij
  • Mijke Hams, opleiding Food Design & Innovation
  • Rutger de Kort, opleiding Milieukunde

Bedrijfsopdracht:

  • Lamb-Weston, ontwikkeling van verpakkingsconcepten voor friet
  • Novisem, mogelijkheden en kansen van zaadveredeling en/of zaadphysiologie in de tuinbouw
  • Provincie Noord Brabant, werkwijze voor gebiedsontwikkeling en gezondheid

Praktijkonderwijs:

  • Fancom uit Panningen
  • Fortified Food Coatings uit ‘s-Hertogenbosch
  • IBN Facilitair uit Uden

Rond 1 mei kunt u filmpjes bekijken van alle genomineerden en stemmen op uw favoriet.

Meer informatie over HAS Hogeschool:

Bekijk het complete profiel

Jures Techniek Professionele reiniging voor de voedingsmiddelen industrie?

Jures Techniek heeft meer dan 20 jaar ervaring in de branche