HAN ‘Future of Food experience’ blikt in de toekomst

  • Onderwijs & Training
  • Bron: Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN)

Op zaterdag 30 november organiseert de opleiding Food and Business (F&B) de ‘Future of Food experience’. Dit evenement valt samen met de Open Dag van de HAN.

HAN ‘Future of Food experience’ blikt in de toekomst

Bezoekers kunnen een kijkje nemen in de wereld van de toekomst die voeding biedt. Naast het in werking zien van 3D printers kunnen er diverse nieuwe producten geproefd worden.

De ‘Future of Food experience’ wordt georganiseerd door de bacheloropleiding Food and Business. Studenten van deze opleiding hebben een passie voor voeding en zien hun toekomst in deze enorm dynamische bedrijfstak, die een van de pijlers van onze economie is. De studenten worden opgeleid tot marketing-, productontwikkelings- of kwaliteitszorgmanager in de voedingsbranche. De vraag naar mensen met deze opleiding is veel groter dan het aanbod en biedt goede toekomstperspectieven.

Voeding en toekomst

In de voedingsbranche staan vele ontwikkelingen op stapel. Wat er in de komende tien jaar precies gaat gebeuren is nog onduidelijk, maar technisch is al veel mogelijk. Is het denkbaar dat een chip in een menselijk lichaam via een mobiele telefoon een printer aanstuurt die een toetje laat maken dat precies die stoffen bevat die nodig zijn? Wat nu mogelijk is met smartphones werd door het grote publiek tien jaar geleden voor onmogelijk gehouden. Tijdens de ‘Future of Food experience’ beleven bezoekers een voorproefje op deze toekomst.

Open Dag in Nijmegen

De Open Dag van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) vindt plaats op zaterdag 30 november van 10.00 tot 15.00 uur op verschillende locaties in Nijmegen. De ‘Future of Food experience’ is georganiseerd op de HANcampus van de faculteit Economie en Management (FEM) aan de Laan van Scheut 10 in Nijmegen.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!