HAS Hogeschool presenteert: Food Trend College Gezonde Verleiding
- 6 jun., 2017
- Agrofood & Biobased
- Bron: HAS Hogeschool
Onze omgeving speelt een belangrijke rol in wat we eten. Welke keuzes maken we bijvoorbeeld op het station, op school, in de kantine of in de supermarkt?
Locatie
HAS Hogeschool, locatie Den Bosch
Auditorium
Onderwijsboulevard 221
5223 DE 's-Hertogenbosch
Programma
14.00 uur | Ontvangt en inloop |
14.30 uur | Welkom en introductie door Annet Roodenburg, lector Voeding & Gezondheid HAS Hogeschool |
15.00 uur | Prof. Emely de Vet Hoogleraar Gezondheidscommunicatie -Wageningen Universiteit |
15.30 uur | Christian Schelle Head of Private Label, Brandmanagement & Product Quality - Plus Retail |
16.00 uur | Debat aan de hand van stellingen |
16.30 uur | Afsluiting en borrel |
‘Gemeentes moeten invasie fastfoodketens stoppen’ stond vorige maand in een ingezonden brief in de NRC van een groep voedingswetenschappers: ‘Onze omgeving moet gezonder worden!’
Op dinsdag 13 juni organiseert het Lectoraat Voeding & Gezondheid van HAS Hogeschool een Food Trend College over voedselomgeving: Gezonde Verleiding.
Food Trend College
Dit Food Trend College maakt onderdeel uit van een serie van 10 colleges, die samen met de andere groene hogescholen in Nederland worden georganiseerd. Hierbij staan steeds actuele onderwerpen centraal die passen binnen de onderzoekslijnen van de betrokken lectoren aan de hogescholen. Op deze manier willen we als hogescholen het MKB inspireren en de dialoog met hen en met experts aangaan om op actuele thema’s in te spelen.
Meer informatie over HAS Hogeschool:
Bekijk het complete profiel
Jures Techniek heeft meer dan 20 jaar ervaring in de branche