HAS Hogeschool presenteert: Food Trend College Gezonde Verleiding

Onze omgeving speelt een belangrijke rol in wat we eten. Welke keuzes maken we bijvoorbeeld op het station, op school, in de kantine of in de supermarkt?

Dinsdag, 13 juni, 2017

Locatie

HAS Hogeschool, locatie Den Bosch
Auditorium
Onderwijsboulevard 221
5223 DE 's-Hertogenbosch

Programma

14.00 uur Ontvangt en inloop
14.30 uur Welkom en introductie door Annet Roodenburg, lector Voeding & Gezondheid HAS Hogeschool
15.00 uur Prof. Emely de Vet
Hoogleraar Gezondheidscommunicatie -Wageningen Universiteit
15.30 uur Christian Schelle
Head of Private Label, Brandmanagement & Product Quality - Plus Retail
16.00 uur Debat aan de hand van stellingen
16.30 uur Afsluiting en borrel

‘Gemeentes moeten invasie fastfoodketens stoppen’ stond vorige maand in een ingezonden brief in de NRC van een groep voedingswetenschappers: ‘Onze omgeving moet gezonder worden!’

Op dinsdag 13 juni organiseert het Lectoraat Voeding & Gezondheid van HAS Hogeschool een Food Trend College over voedselomgeving: Gezonde Verleiding.

Onze omgeving speelt een belangrijke rol in wat we eten. Welke keuzes maken we bijvoorbeeld op het station, op school, in de kantine of in de supermarkt? Vaak maken we die keuzes in een paar seconden. Het aanbod, de voedselomgeving bepaalt dus hoe gezond we eten.

Food Trend College

Dit Food Trend College maakt onderdeel uit van een serie van 10 colleges, die samen met de andere groene hogescholen in Nederland worden georganiseerd. Hierbij staan steeds actuele onderwerpen centraal die passen binnen de onderzoekslijnen van de betrokken lectoren aan de hogescholen. Op deze manier willen we als hogescholen het MKB inspireren en de dialoog met hen en met experts aangaan om op actuele thema’s in te spelen.

Interesse? Meld jezelf aan!

Button Meld je hier aan - HAS Hogeschool

Meer informatie over HAS Hogeschool:

Bekijk het complete profiel

Jures Techniek Professionele reiniging voor de voedingsmiddelen industrie?

Jures Techniek heeft meer dan 20 jaar ervaring in de branche