Hutten nieuwe cateraar in ‘t Boshuys Best
- 4 feb., 2013
- Agrofood & Biobased
- Bron: Hutten Catering
Met ingang van 1 februari gaat culinair dienstverlener Hutten de horeca van ‘t Boshuys in Best verzorgen.
Brasserie ‘t Boshuys ligt op een bijzondere locatie. Niet alleen ligt Museumpark Bevrijdende Vleugels op het terrein, maar vooral het contrast tussen de industriële hangar en de bosrijke omgeving spreekt veel mensen enorm aan.
Uitdaging
’t Boshuys kent extreem drukke dagen met name met mooi weer, maar ook hele rustige dagen. Deze uitdaging pakt Hutten graag met beide handen aan. Volgens eigenaar Bob Hutten past ’t Boshuys prima in de reeks van locaties van Hutten. “Naast moderne en historische eventlocaties biedt het ’t Boshuys een prachtige locatie waarin we dagelijks de gasten culinair kunnen verrassen tijdens lunch en diner.”
Sven Uijttewaal
Chef kok Sven Uijttewaal, bekent als winnaar van ‘Mijn Tent is Top’ seizoen 1, is aangenomen om de culinaire kwaliteit te garanderen. Langzaam maar zeker zal hij zijn signatuur gaan geven aan de geserveerde gerechten die naast duurzaam vooral erg lekker zullen zijn. In de week voorafgaand aan de opening is er hard gewerkt door het team en vol trots hebben zijn vandaag de deuren geopend. Ondanks de regen was het een succesvolle eerste dag!
Meer informatie over HUTTEN CATERING:
Bekijk het complete bedrijfsprofiel
Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!