Maison van den Boer viert 110-jarig jubileum

  • Agrofood & Biobased
  • Bron: Maison van den Boer

Catering- en evenementenbureau Maison van den Boer viert dat het 110 jaar bestaat. Het Veghelse bedrijf is in de loop der jaren uitgegroeid van een familiebedrijf tot tot een moderne hospitality-organisatie en is trots op haar staat van dienst.

Maison van den Boer viert 110-jarig jubileum

Gijsbertus van den Boer werd in 1906 eigenaar van een bakkerswinkel in Veghel. Deze dag beschouwt Maison van den Boer als oprichtingsdatum van het bedrijf, dat vandaag de dag nog steeds in familiehanden is.

Ontwikkelingen Maison van den Boer 

Dat Maison van den Boer al 110 jaar bestaat, geeft ook weer dat het niet stil heeft gezeten. De laatste jaren heeft het bedrijf een aantal mooie ontwikkelingen doorgemaakt door de oprichting van Oseven, happening and food, de opening van het P’rooflokaal in Veghel en de start van FoodforCare. De organisatie blikt op de website op eigen wijze terug op deze staat van dienst.

Meer informatie over KONINKLIJKE VAN DEN BOER :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!