P’rooflokaal Veghel verlegt focus en wijzigt openingstijden
- 28 dec., 2016
- Agrofood & Biobased
- Bron: Maison van den Boer
Het P’rooflokaal in Veghel gaat zich vanaf 1 januari 2017 volledig richten op het diner. De focus zal liggen op een gastronomisch topproduct en een perfecte dienstverlening. De opening tijdens de lunch komt hiermee te vervallen.
“De vermelding in de Guide de Michelin 2017 is voor ons de ultieme bevestiging dat wij op dit moment een erg mooie en exclusieve rol spelen binnen de Horeca in Veghel en omgeving. Om deze rol ook in 2017 te kunnen blijven spelen gaan we ons volledig richten op fine dining.” Aldus chefkok Joppe Sprinkhuizen.
Het P’rooflokaal is een restaurant dat sinds november 2013 gevestigd is op de topetage van de Wiebenga Graansilo aan de Veghelse Noordkade. Een toplocatie met fantastisch dakterras. Gestart als een pop-up restaurant, is P’rooflokaal vanaf 1 januari geopend van dinsdag t/m zaterdag. De keuken is geopend van 18.00 uur tot 21.00 uur. Buiten onze vaste openingstijden bestaat de mogelijkheid te reserveren voor groepen vanaf 15 gasten, bijvoorbeeld voor een lunch of speciale bijeenkomst. Ook is P’rooflokaal te boeken als trouw- en eventlocatie.
Meer informatie over KONINKLIJKE VAN DEN BOER :
Bekijk het complete bedrijfsprofiel