Plan voor pop-up restaurant op graansilo in Veghel

  • Agrofood & Biobased
  • Bron: Maison van den Boer

Maison van den Boer heeft verregaande plannen voor de realisatie van een pop-up restaurant op de bovenste verdieping van de graansilo op het voormalig CHV-complex aan de Noordkade in Veghel.

Plan voor pop-up restaurant op graansilo in Veghel

Foto: Opening van de Graansilo in 1918

De bovenste etage en het dakterras van dit Rijksmonument lenen zich bij uitstek voor een mooie horeca-bestemming met prachtig uitzicht over de regio. De silo is in 1915 ontworpen door architect Jan Gerko Wiebenga, die o.a. ook de monumentale Van Nellefabriek in Rotterdam ontwierp.

Trekpleister

Ontwikkelaar/initiatiefnemer Van de Ven en Maison van den Boer hebben onderling de intentie uitgesproken om dit restaurant op 1 november a.s. te openen. Het restaurant zal dienst doen als trekpleister voor de locatie met een aantrekkelijk culinair product, voor een brede doelgroep.

Pilot-concept

Maison van den Boer beschouwt het tijdelijke restaurant op 32 meter hoogte als pilot-concept en draagt hiermee bij aan de aantrekkelijkheid van Veghel als voedingsstad. Mogelijk krijgt het restaurant bij succes een permanent karakter. Tevens zal de locatie als proeflokaal fungeren voor de foodconcepten van de Veghelse partycateraar.

Meer informatie over KONINKLIJKE VAN DEN BOER :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!