Stork voegt nieuwe lastechnieken toe aan food portfolio

  • Agrofood & Biobased
  • Bron: Stork

Stork vergroot haar dienstverlening aan de Nederlandse food en zuivelindustrie met een nieuw aanbod aan lastechnieken, gericht op RVS en aluminiumproducten en/of -halffabricaten.

Stork voegt nieuwe lastechnieken toe aan food portfolio

Foto: Harnold Braam, business unit director Stork Noordoost (links) en Jan Snijders, managing director Vos Group (rechts) ondertekenen de overeenkomst ter overname van de specialistische lasactiviteiten door Stork

Uitbreiding

Stork neemt hiervoor de activiteiten, inclusief de productiemiddelen,  over van Vos Mechanical Special Solutions. Tevens verwelkomt Stork acht medewerkers van Vos Mechanical Special Solutions in haar regionale organisatie. De uitbreiding van de activiteiten stelt Stork in Nederland nu ook in staat om klanten uit de (semi-)nucleaire branche te bedienen met specialistische producten.

Harnold Braam, business unit director Noordoost, is verheugd met de uitbreiding van de diensten: “We nemen een groep mensen over met enorm veel kennis en ervaring in een sector waarin we willen groeien. Daarnaast kunnen wij als Stork ook onze expertise delen zodat we van elkaar leren. De overname maakt onze dienstverlening complementair en stelt ons in staat om onze groei te versnellen in onder andere de food & feed markt. De komende periode gaan we hard aan de slag om de nieuwe medewerkers in onze organisatie thuis te laten voelen.''

Meer informatie over STORK TECHNICAL SERVICES ZUID-NEDERLAND, VESTIGING VEGHEL:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

RTP Elektrotechniek - Kleine klus, snel geregeld RTP Elektrotechniek

Zekerheid voor alles