Zakelijke workshops over suiker- en zoutverlaging
- 22 sep., 2017
- Agrofood & Biobased
- Bron: AgriFood Capital
Suiker- en zoutvermindering zijn actuele thema’s binnen de voedingsmiddelenindustrie. Vanuit de overheid neemt de druk op producenten toe om minder suiker en zout te gebruiken, ook consumenten gaan bewuster om met voeding.
Het vinden van alternatieven voor suiker en zout met behoud van smaak en kwaliteit vormt echter vaak nog een uitdaging voor bedrijven.
Om oplossingen te vinden voor suiker- en zoutverlaging, organiseren BOM, AgriFood Capital en REWIN West-Brabant twee (gratis) workshops voor voedselproducenten, toeleveranciers en kennisorganisaties:
- Donderdag 12 oktober 2017, 13.30 – 16.30 uur, Agri&Food Plaza, ‘s Hertogenbosch
(tijdens Dutch Agri Food Week) - Donderdag 26 oktober 2017, 13.00 – 17.00 uur, ZiN Inspiratielab, Veghel
De workshops hebben als doel om nieuwe kennis op te doen, businesskansen te identificeren en mogelijke samenwerkingspartners te vinden.
Aanmelden
Belangstellenden kunnen zich aanmelden via m.vanhalderen@rewin.nl. Het aantal plaatsen is beperkt.
Organisatoren
- Linda van Mierlo (BOM): lvanmierlo@bom.nl
- Daniëlla Corijn (AgriFood Capital): d.corijn@agrifoodcapital.nl
- Marc-Paul van Halderen (REWIN): m.vanhalderen@rewin.nl
Meer informatie over AgriFood Capital:
Bekijk het complete instantieprofiel
Jures Techniek heeft meer dan 20 jaar ervaring in de branche