Avant-Garde Van Groeninge biedt voor elk wat wils
- 13 okt., 2014
- Zakelijke dienstverlening
Tafelen bij restaurant Avant-Garde Van Groeninge in Eindhoven is culinair genieten op hoog niveau. Of u er nu aanschuift voor een powerlunch of vergaderdiner.
Het zicht op het voetbalveld van PSV is uniek. En voor de deur gratis parkeren is een mooie bijkomstigheid. Toch schuilt daarin niet de grootste aantrekkingskracht van restaurant Avant-Garde Van Groeninge in Eindhoven. Want proef de gerechten maar eens, vertelt gastvrouw Chantal Elias-Van Groeninge. "Wat te denken van een mooi stukje vis. Voorzien van een opvallend krokantje en met bijpassende wijn. De Franse keuken staat bij ons hoog in het vaandel. Op een geheel eigen en moderne wijze."
Culinaire hoogstandjes
Eerlijke en dagverse gerechten, met een prima prijskwaliteit-verhouding. Dat is restaurant Avant-Garde Van Groeninge, dat niet voor niets al jaren trots in het bezit is van een Michelin-ster. Gasten kennen de culinaire hoogstandjes van chef-kok Johan van Groeninge en laten zich in het restaurant graag verrassen. Zo ook rondom een voetbalwedstrijd in het Philips Stadion, waar restaurant Avant-Garde is gevestigd.
Powerlunch
Gezien de locatie, is de verbintenis met voetbal logisch. Al betekent dat niet dat gasten alleen maar tijdens een voetbalwedstrijd in het restaurant terechtkunnen. Integendeel. Juist op al die andere dagen, zijn er tal van mogelijkheden. Zo biedt Avant-Garde onder meer de powerlunch. Een naam waarmee het restaurant vooral wil aangeven dat veel mogelijk is. "Denk bijvoorbeeld aan een tweegangenlunch van 38,50 euro", vertelt Elias-Van Groeninge.
"Of aan een driegangenlunch van 47,50 euro. En voor twee euro meer bieden we een luncharrangement, inclusief een huisaperitief en twee glazen wijn."
Vergaderdiner
Naast de powerlunch serveert Avant-Garde Van Groeninge onder meer het vergaderdiner. Ook daarmee kan de gast volgens Elias-Van Groeninge alle kanten uit. "Het viergangenmenu start bij 75,- euro, het zevengangenmenu serveren we voor 95,- euro. Bovendien schuiven de gasten aan in onze aparte vergaderruimte, die plaats biedt aan maximaal 14 personen. Er is Wi-Fi en een presentatiescherm, waardoor het de gast aan niets ontbreekt."
Wijn-spijsavond
Bij een goed gerecht mag een fijne wijn niet ontbreken. Zo weet ook het team van Avant-Garde Van Groeninge, dat de gast om de zoveel tijd verrast met een wijn-spijsavond. Op deze avond is het genieten van al het fraais dat wordt geserveerd, tussendoor licht sommelier Alexander van der Voort de wijnen toe. Donderdag 16 oktober staat er een op het programma, en ook donderdag 20 november kunt u genieten van deze compleet verzorgde avond.
Reserveer alvast uw tafel
De wijn-spijsavond van donderdag 20 november is voorlopig de laatste van dit kalenderjaar. Wie die wil meemaken, kan nu alvast reserveren. Wilt u bovendien op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief van Avant-Garde Van Groeninge en volg het restaurant via Twitter en Facebook.
Meer informatie over AVANT-GARDE VAN GROENINGE, RESTAURANT:
Bekijk het complete bedrijfsprofiel
Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!