Huys ter Schelde; voor al wat feestelijk is
- 27 nov., 2012
- Toerisme & Recreatie
Heleen en Jos van Huys ter Schelde maken uw bijeenkomst tot een succes. Of het nou gaat om een lustrumviering of een personeelfeest, bij Huys ter Schelde bent u aan het juiste adres.
Wat is de core business van jullie organisatie?
Bij Huys ter Schelde kunt u terecht voor huwelijksfeesten, personeelsfeesten, familiebijeenkomsten, diners en buffetten. Kortom alles wat te vieren is.
Hoe is jullie organisatie ontstaan?
Vanuit de Randstad zijn we op zoek gegaan naar een rustiger omgeving. Zodoende zijn we in Zeeland terecht gekomen. In 1994 hebben we het restaurant overgenomen en uitgebreid met een ruime serre en een Theaterzaal.
Wat maakt jullie organisatie uniek?
Bij Huys ter Schelde houden we het graag persoonlijk, van de voorbespreking tot de uitvoering. We zijn betrokken bij onze gasten.
Economische thema's in de regio Zeeland zijn: Innovatie, logistiek, Maintenance en Recreatie & toerisme. Is jullie organisatie met één van deze thema's verbonden? En zo ja, op welke manier?
Huys ter Schelde is verbonden met het thema Recreatie en Toerisme. Dit zie je enerzijds terug in het aanbod van feestelijkheden, anderzijds in de verhuur van hotelkamers op basis van logies en ontbijt.
Wat zijn de plannen voor de nabije toekomst?
Het streven is om de zaken zoals ze nu gaan te continueren.
Directeur aan het woord
Naam | Jos Pluijmers |
Werkt | > 60 uur per week |
Eerste baan | Leerling kok bij theaterrestaurant Seinpost in Scheveningen |
Hoe zou u uzelf omschrijven?
Ik ben direct, heb oog voor details, en kom mijn beloftes na.
Welke boodschap wilt u uw collega ondernemer meegeven?
Doe het werk met veel plezier, zoek anders een andere job
Meer informatie over HUYS TER SCHELDE, PARTYRESTAURANT-HOTEL:
Bekijk het complete bedrijfsprofiel