Uitreiking BOV- en BePure-award op 22 januari
- 20 jan., 2015
- Regionale ontwikkeling
De BOV-trofee staat voor de Beste Ondernemers Visie en wordt 22 januari voor de elfde keer uitgereikt tijdens een spectaculaire finaledag in het nieuwe ZLTO-gebouw in 's-Hertogenbosch.
Net als voorgaande jaren georganiseerd door de Junior Kamer ’s-Hertogenbosch. Het thema van deze BOV is de innovatieve kracht van de Agri&Food-sector in de regio.
Finalisten Groot Zakelijk & Corporate:
- Pro Carrot
- Anova Seafood
- Dalco Food
Finalisten Klein MKB & Start-ups:
- Vewi Techniek
- Care Culinair
- Deterra
Programma
Uiteraard is er naast het inhoudelijke programma volop ruimte om bestaande relaties te spreken en nieuwe contacten op te doen. De hapjes en drankjes worden, geheel in stijl van het thema van dit jaar, verzorgd door Resy van Roessel, een lokale cateraar die enkel werkt met kwalitatief hoogwaardige streekproducten.
Het programma ziet er op hoofdlijnen als volgt uit:
15:30 | Inloop en ontvangst ZLTO gebouw |
16:15 | Welkom JCI |
16:30 | Opening Burgemeester Rombouts |
16:45 | Presentatie ontwikkelingen in de branche door Euler Hermes |
17:10 | Start programma klein MKB en Start-ups |
18:00 | Start Walking diner |
19:30 | Start programma Groot Zakelijk & Corporate |
20:15 | Presentatie Plantlab |
20:30 | Pauze |
21:00 | Afronding Sofie van den Enk |
21:15 | Awarduitreiking beide categorieën en aansluitend borrel |
Aanwezig zijn?
Er zijn nog voor deze bijzondere avond nog enkele kaarten beschikbaar. Bestel daarom direct een kaartje via www.BOV2014.nl.