Krehalon lanceert nieuwe THM kook-krimpzakken
- 7 aug., 2014
- Agrofood & Biobased
- Bron: Krehalon
Krehalon THM meerlaagse, kook-krimpzakken zijn een uitbreiding van de revolutionaire ML40 krimpzakrange, die allemaal gebruik maken van innovatieve materialen en technologie.
De structuur van THM zakken biedt een unieke combinatie van gas en vocht barrière met een superieure sterkte, hoge helderheid en uitstekende kook-krimpzak prestaties.
Speciaal voor vleesproducten
Krehalon THM zakken zijn voor gebruik met alle vleesproducten, zowel voor oppervlakte-pasteurisatie, als voor volledige kook toepassingen. Met hun krimp en superieure sterkte zijn Krehalon THM zakken speciaal ontwikkeld om hoge prestaties en bijna glasachtige tweede huid te geven aan al uw gekookte of gepasteuriseerde producten.
Minder gewichtsverlies
THM geeft een hoge weerstand tegen lekken en vermindert de kans op lekken bij oppervlakte pasteurisatie en bij lange-tijd-koken toepassingen bij lage temperatuur (minder dan 85 º C). Deze hoge sterkte biedt ook voordelen voor de vervolg behandeling en distributie. Daarnaast zal THM bij gebruik in gecontroleerde omstandigheden, gewichtsverlies van uw producten tijdens het koken minimaliseren.
Twee uitvoeringen
Krehalon THM beschermt uw producten tijdens pasteurisatie of koken met diverse krimpverpakkingen. Krehalon THM geeft uw producten, door de kristalheldere buitenkant van de zak en zijn vermogen om als een tweede huid over de verpakte producten te sluiten, een uitstekende presentatie. Krehalon THM zakken zijn beschikbaar in twee uitvoeringen, een type ontworpen voor in-bedrijf pellen met minimale beschadiging van het product en voor oppervlaktebehandeling pasteurisatie, een tweede soort voor het koken en distributie van producten in dezelfde zak.
Meer informatie over KREHALON INDUSTRIE B.V.:
Bekijk het complete bedrijfsprofiel