Interviews Gelderland - Agrofood & Biobased

  • Agrofood & Biobased ‘Crisis stimuleert om iets nieuws te gaan doen’ Het bedrijfsleven in Regio Foodvalley bruist. Juist in deze bijzondere tijden zien we in de regio veel nieuwe innovaties en unieke concepten ontstaan. En daar zijn we trots op. Pieter Vink van Boerenhart vertelt een inspirerend verhaal dat aantoont hoe juist in moeilijke tijden, mooie dingen ontstaan. Hij bezorgt sinds de coronacrisis met PuurDichtbij eten van de boer bij je thuis.
  • Agrofood & Biobased Voeding is Booming! Wat voor lunch is er verkrijgbaar in uw bedrijfskantine? Welke invloed hebben voedingsstoffen op uw lichaam? Krijgt u er energie van of juist een after-lunch dip?
  • Agrofood & Biobased Opleidingspartner van de foodbranche De levensmiddelenindustrie en Helicon horen bij elkaar. Het is dan ook geen verrassing dat Helicon Bedrijfsopleidingen veel opleidingen verzorgt voor medewerkers die bij foodbedrijven werken.
  • 19-10 Foodservice op verantwoorde wijze
Tijssen-cs Tijssen CS | Accountants & Adviseurs

Meerwaarde door samenspel