Deze teams hebben de finale van Keukenbazen 2017 bereikt
- 4 okt., 2017
- Agrofood & Biobased
Maar liefst honderdzevenenveertig teams uit zeventien gemeenten meldden zich dit jaar aan voor Keukenbazen. Een geweldig aantal! Voor de jurykoks was het een pittige klus om het winnende team in hun gemeente te kiezen, maar het is ze gelukt.
Deze teams gaan naar de finale, de Mega Live KookBattle, op zaterdag 7 oktober bij het Koning Willem I College in ‘s-Hertogenbosch. Gefeliciteerd allemaal en veel succes:
- Bernheze: team Girls magic touch - Iza Bos en Jill Smits
- Boekel: team Boekelse Grill-Girls - Liz Westhoff, Fiene van Kilsdonk en Meike van Grinsven
- Boxmeer: team Boxkoks - Kiara Philips, Jade den Besten en Ilse Kusters
- Boxtel: team De gillende keukenmeiden! - Roos Arts en Faye van der Steen
- Cuijk: team De Startblokkers - Merle Coenders, Annemijn van den Heuvel, Gwen Jacobs en Mette Willems
- Grave: team Girl power Grave - Noa Ariaans en Zerra van de Ven
- Haaren: team The Keukenboys - Kian Kwinten en Fedde van den Bosch
- ’s-Hertogenbosch: team Taco girls - Pien Perret Gentil, Lucia de Pender en Luca Cappetti
- Heusden: team De klutsende gardes - Bo Kleijssen, Mare van Helvoort, Dana van Alphen en Ike Vermeulen
- Landerd: team De Trentbaasjes - Meike Meulepas, Melle Stroeken, Guus Wijnen en Giel Wijnen
- Meierijstad: team de KOKkels - Teun van den Hurk, Gijs van Lankvelt, Tijme Verhoeven en Floris Klein Breteler
- Mill en Sint Hubert: Het Keuken Team - Sven Derks, Bas Derks en Troy Crooijmans
- Oss: team De beste koks - Charlotte van der Heijden en Thomas van Zoggel
- Sint Anthonis: team Liefde voor het eten! - Maureen Vloet en Fleur van Nistelrooij
- Sint-Michielsgestel: team Smikkel Bazen - Thijmen Bijl en Bart Smulders
- Uden: team Ujese Preitjes - Renee Freijters en Nienke Andringa
- Vught: team Kookhelden - Oden Derks en Bono Van Vliet
Creatief met plaatselijke producten
Jurykok Ellen Steenbergen van Culinaire Duizendpoot over haar keuze in Sint-Michielsgestel: “De Smikkel Bazen hebben met veel plaatselijke producten gewerkt en hebben een erg creatief en volgens mij heerlijk gerecht ingediend. Ik heb zin om het te gaan proeven!”
Ook voor Bern van Uden van Bomenpark in Heesch, jurykok in Bernheze, waren het de streekproducten die de doorslag gaven. “De Girls magic touch hebben een leuk gerecht gemaakt met onder meer paddestoelen, bloemkool en gehakt van plaatselijke leveranciers. We gaan komende week nog een keer flink oefenen om goed voor de dag te komen tijdens de finale.”
Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!