Maison van de Boer kijkt tevreden terug op SAIL 2015

  • Agrofood & Biobased

Met 2,3 miljoen bezoekers... méér dan ooit, prachtig weer en een bijzondere sfeer die maar eens in de 5 jaar ervaren wordt is SAIL 2015 een groot succes geworden. Maison van den Boer heeft hier in de afgelopen week als event-partner van Sail, aan mogen bijdragen.

Maison van de Boer kijkt tevreden terug op SAIL 2015

Foto: Robert Aarts

Hospitality partners

Maison van den Boer is als Brabants familiebedrijf samen met Oseven (ook onderdeel van de Koninklijke Van den Boer Groep), Select catering en a Matter of Taste verenigd in een speciaal voor SAIL opgerichte samenwerking H2U (hospitality to you) verantwoordelijk geweest voor de hospitality en catering tijdens deze editie van SAIL.

Masterplan

In tegenstelling tot andere door Maison van den Boer verzorgde grotere publieke evenementen zoals TEFAF, Indoor Brabant en KLM Open onderscheid Sail zich op logistiek vlak doordat we bij Sail eigenlijk niet spreken over één groot event, maar over maar liefst 244 intieme kleinschalige evenementen bestaande uit borrels, diners, lunches op de schepen. Daarnaast behoorde ook de hospitality in Sail Village met DOCK-restaurant tot onze activiteiten. Al met al ging aan het logistieke masterplan zo'n 1,5 jaar voorbereiding vooraf.

Voor Maison van den Boer startte SAIL in de vroege ochtend tijdens de SAIL-IN met de belevering van ca 50 schepen waaronder diverse tall ships, DOCK schepen en Classic schepen. Waarna in de opvolgende dagen tal van activiteiten en ontvangsten gepland stonden. In totaal werden zo'n 25.000 maaltijden verzorgd door zo'n 1.000 fantastische medewerkers verdeeld over de 5 dagen.

Van Gouden verleden naar gouden toekomst!

Video bij artikel

Meer informatie over KONINKLIJKE VAN DEN BOER :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!