Nieuwbouw uitbreiding Rooi Meat te Helmond
- 29 okt., 2013
- Bouw
De Van Grunsven Groep is recentelijk gestart met de uitbreiding van het slachthuis Van Rooi Meat in Helmond. Alle processen zullen onder één dak gebracht worden.
Recentelijk zijn we gestart met de nieuwbouw van de uitbreiding van Van Rooi Meat. De uitbreiding voorziet naast het bestaande slachthuis in ruimtes voor productie- en voorverpakkingslijnen, een inpakruimte en een vrieshuis met een capaciteit van 10.000 pallets, het totale vloeroppervlak van de uitbreiding is bijna 40.000 m2. Door deze uitbreiding van het bedrijf worden alle stappen in het proces – van slachten, naar uitsnijden en uitbenen, tot verpakken en invriezen – onder één dak gedaan.
Door de moderne productielocatie in Helmond uit te breiden, is Van Rooi Meat in 2014 de eerste vleesverwerker die het hele proces van boer tot bord onder één dak heeft. Een enorme efficiencyslag die niet alleen het milieu minder belast, maar er ook voor zorgt dat Van Rooi Meat een nog sterkere positie richting retail krijgt.
Meer informatie over GRUNSVEN B.V. NIJMEGEN, BOUWBEDRIJF VAN:
Bekijk het complete bedrijfsprofiel