-
P’rooflokaal versterkt zich met gerenommeerde topkok
Restaurant P’rooflokaal heeft zich versterkt met chefkok Joppe Sprinkhuizen. P’rooflokaal begon in november 2013 als pop-up restaurant bovenste verdieping van de Wiebenga-graansilo in het Veghelse CHV-Noordkade-complex.
- 27 jan., 2015
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
-
90 studenten food-opleidingen presenteren hun eindwerk aan bedrijfsleven
Maar liefst 90 vierdejaarsstudenten van de opleidingen Food Design & Innovation en Voedingsmiddelentechnologie van HAS Hogeschool presenteren op 3 februari 2015 tijdens de Food Experience hun eindwerk in de vorm van originele en innovatieve concepten.
- 27 jan., 2015
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
-
Infrasector toont veerkracht op InfraTech 2015
De organisatie van de vakbeurs InfraTech, die van 21 t/m 23 januari 2015 plaatsvond in Ahoy Rotterdam, heeft bewezen dat het concept van de beurs zich met de branche heeft mee ontwikkeld. De 547 exposanten van InfraTech 2015 trokken in vier dagen tijd 20.318 bezoekers.
- 27 jan., 2015
- Lees verder
- Bouw
- 27-01 Groene Ruimte Experience bij HAS Hogeschool
- 27-01 Fontys lanceert Expertisecentrum Gezondheidszorg en Technologie
- 26-01 TEDxYouth@Brabantlaan daagt Brabantse steden uit
- 23-01 Care Culinair en Dalco Food winnaars BOV trofee Food & Agri
- 23-01 Open Huis van ROC de Leijgraaf en officiële opening nieuwe locatie Cuijk
- 23-01 Oud-premier Lubbers bij Avans
- 22-01 Helicon viert 1 jaar 'sH Ondernemend Onderwijs bij MBO Den Bosch
- 22-01 Intelligent Mobiliteit heeft consequenties voor verkeersmanagement
- 22-01 Avans+ breidt portfolio Installatietechniek uit
- 21-01 Croon gaat werken aan nieuw entreegebouw Catharina Ziekenhuis
- 21-01 E-book ‘Eerste Hulp bij Innovatie’ helpt ondernemers vernieuwen en is gratis te downloaden
- 20-01 Open Dag bij Koning Willem I College
- 20-01 Heerkens Groente & Fruit groeit uit zijn jasje
- 20-01 Hoppenbrouwers start met werktuigbouwkundige installatie tak
- 20-01 Contractondertekening bouwpartijen 4e gymnasium
- 19-01 SMITS Rolluiken en Zonwering ontvangt DUBOKEUR®-certificaat
- 19-01 Hutten wint hoofdprijs meest gezonde kindermenu op Horecava