-
MIT-regeling 2018 opent op 17 april
Op 17 april aanstaande wordt de MKB-Innovatiestimulering Regio en Topsectoren Regeling (MIT) opengesteld. Dat meldt TKI Dinalog. De MIT-regeling stimuleert innovatie bij het midden- en kleinbedrijf over regiogrenzen heen.
- 11 apr., 2018
- Lees verder
- Innovatie & MVO
-
Midden-Brabant wil techniek weer sexy maken
Door de jaren heen is er in Nederland een enorme behoefte aan technisch personeel ontstaan. Een aantal partners uit Midden-Brabant gaat daarom kijken hoe ze meer jongeren kunnen interesseren voor een technische opleiding of werk in de technische sector.
- 10 apr., 2018
- Lees verder
- Technologie
-
Energy HACK NL werkt aan 'energieneutrale stad van de toekomst'
Van vrijdag 25 tot zondag 27 mei vindt de Energy HACK NL in s'-Hertogenbosch plaats. Gedurende een periode van drie dagen werken circa 80 developers, data scientsist, energie-experts, marketeers en andere innovators hier aan de 'energieneutrale stad van de toekomst'.
- 10 apr., 2018
- Lees verder
- Innovatie & MVO
- 05-04 Meisjes maken kennis met techniek tijdens Girlsday 2018
- 04-04 Openstelling 9 nieuwe regelingen voor energietransitie
- 03-04 Tientallen extra miljoenen voor vergroening transport
- 03-04 Medewerkers klantenservice meest gevraagd op de Nederlandse arbeidsmarkt
- 30-03 In 2030 40% elektriciteitsverbruik afkomstig van windparken op zee
- 28-03 Mist tegen voedselverspilling
- 26-03 Milieuvoetafdruk uitrekenen kan veel simpeler
- 21-03 Ministerie van EZK en maakindustrie lanceren grondstoffenscanner
- 20-03 Kabinet steunt bedrijven in strijd tegen voedselverspilling
- 20-03 Kabinet maakt ruimte voor duurzaamheidsinitiatieven
- 16-03 Brabant blijft ook na 2018 samenwerken met onderscheidende foodregio’s
- 14-03 Wie heeft de meest gastvrije locatie van Brabant?
- 14-03 In 2030 duurzame waterstof op grote schaal beschikbaar
- 13-03 Ruim 33 miljoen extra subsidie voor energie-innovatie
- 12-03 MBO wint aan terrein in Brabant
- 12-03 130 miljoen voor energie-innovatie
- 08-03 Brabant dit jaar Europese Regio van de Gastronomie