-
Overgekwalificeerd personeel is juist geschikt voor de baan
Tamelijk veel sollicitanten worden afgewezen omdat ze overgekwalificeerd (zouden) zijn. Aangenomen wordt dat kandidaten met meer kennis en ervaring dan medekandidaten minder betrokken en minder productief zullen zijn. Uit een nieuwe studie blijken deze stereotypen niet terecht.
- 17 mrt., 2017
- Lees verder
- Arbeidsmarkt
-
Hoe kun je je bedrijfspand beter beveiligen?
Ieder bedrijf loopt het risico slachtoffer te zijn van een inbraak: het gaat immers om een gebouw waar vaak waardevolle spullen te vinden zijn, en dat lokt natuurlijk inbrekers. Gelukkig zijn er een aantal handige manieren om de beveiliging van je pand te verbeteren.
- 17 mrt., 2017
- Lees verder
- Zakelijke dienstverlening
-
Het belang van een goede huisstijl voor je bedrijf
Als ondernemer wil je een blijvende indruk achterlaten op je doelgroep. Dit realiseer je door te investeren in een goede huisstijl. Het toont het karakter en de identiteit van je onderneming. Waarom is een huisstijl nog meer belangrijk voor je onderneming en hoe je dit grondig aanpakken?
- 16 mrt., 2017
- Lees verder
- Zakelijke dienstverlening
- 14-03 Bevrijdende verjaring van onroerende zaak
- 14-03 De flexibele schil: waarop moet u letten in 2017?
- 09-03 Een zakelijke auto leasen: de belangrijkste voordelen
- 08-03 Op naar een struikelvrij kantoor met OCS
- 08-03 Shoppen en social media tijdens kantooruren
- 08-03 Waarom u alert moet zijn bij de taakverdeling binnen uw bestuur
- 07-03 De doelgroep Banenafspraak: onbekend maakt onbemind
- 06-03 Tips voor een goed verloop van een zakenreis
- 03-03 'Houd cybercriminelen samen buiten de deur'
- 01-03 Hoe kies ik de juiste exportmarkt?
- 28-02 Werknemersverzekeringen: laat geen geld liggen
- 24-02 Pas op de bijtelling bij een bestelauto van de zaak
- 21-02 Tijdelijke Poolse werknemers in Polen verzekerd
- 17-02 Onttrekking aan het vermogen van de bv
- 16-02 De verplichting van energielabel C voor kantoren
- 15-02 Het versturen van factuur voor aanvang van de prestatie
- 15-02 Het kiezen van de juiste inboedel als horecagelegenheid