-
Het stilste lab van Nederland komt in Nijmegen
Om piepkleine bewegingen van piepkleine deeltjes te kunnen meten, is het belangrijk om verstorende trillingen uit te bannen. Daarom krijgt het lab van het Institute for Molecules and Materials van de Radboud Universiteit twee ruimtes die bijzonder trillingsvrij zijn.
- 23 jul., 2014
- Lees verder
- Onderwijs & Training
-
Nieuwe MVO Expeditie Zuid Nederland in najaar van start
Na de succesvolle MVO Expeditie van afgelopen jaar hebben HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen en MVO Nederland de samenwerking hervat. In oktober 2014 start er wederom een expeditie voor de Food & Agribusiness in Zuid Nederland.
- 17 jul., 2014
- Lees verder
- Onderwijs & Training
-
HAS Hogeschool groeit in studentenaantallen én in kwaliteit
Steeds meer jongeren kiezen voor een opleiding in de agro, food en groene ruimte aan HAS Hogeschool. De afgelopen jaren is HAS Hogeschool jaarlijks 15 tot 20 procent gegroeid.
- 15 jul., 2014
- Lees verder
- Onderwijs & Training
- 10-07 Christelijke Hogeschool Ede gaat samenwerking aan met Cofely
- 09-07 Diana de Jong nieuw lid College van Bestuur HAN
- 07-07 Erwin Potappel wint Wim ter Horst CHE-scriptieprijs 2014
- 26-06 HAS studenten genomineerd voor Food Valley Award 2014
- 26-06 Regelruimte effent pad voor nieuwe onderwijshelden
- 24-06 De winnaars van de HAS Awards 2014 zijn bekend!
- 18-06 Studenten ROC A12 geven voorproefje van ‘De smaak van Van Gogh’
- 10-06 Masterclass 'professionele gesprek' bij KPC Groep
- 02-06 CHE viert jubileum met Dien je Stad-acties
- 19-05 Maarten van Rossem VMBO zoekt bedrijven voor stageplaatsen
- 06-05 Radboud Universiteit in top 100 Leiden Ranking
- 24-04 Janneke Louisa-Muller nieuwe directeur CHE-academie Sociale Studies
- 18-04 Keuzegids: CHE-Deeltijdopleidingen SPH en MWD op nummer 1
- 18-04 Branche-erkenning voor Bedrijfskunde voor de Tuinbouw
- 17-04 KPC Groep start benchmark taakbeleid
- 31-03 Christelijke Hogeschool Ede graaft archeologische schat in
- 24-03 Werkvelddag Academie Gezondheidszorg ‘De oudere 2.0’