-
HAS Hogeschool benoemt Antien Zuidberg als lector Design Methoden in Food
Antien Zuidberg, hogeschooldocent en coördinator opleidingsprogramma Food Innovation wordt de lector van het nieuwe lectoraat Design Methoden in Food. Het lectoraat richt zich op onderzoek naar design-methoden die ervoor zorgen dat meer food-innovaties met succes de markt halen.
- 22 jan., 2018
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
-
Jaarprijs Goede Voeding 2018 open voor inschrijving
Ondernemers met producten die bijdragen aan een gezonder eetpatroon kunnen zich vanaf heden inschrijven voor de Jaarprijs Goede Voeding 2018. De inschrijfperiode loopt tot 5 februari.
- 16 jan., 2018
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
-
Cateraar Oseven trapt jaar origineel af in duister leegstaand Mansion
“Step into the Dark” was dit jaar het thema van het relatie-evenement dat Oseven jaarlijks organiseert. Met een nogal cryptische invitation “Get ready for a trip in the unknown” werden zo’n 200 vrienden en relaties geteased voor een afgelegen get-together in de bossen op een groot verlaten landgoed.
- 10 jan., 2018
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
- 21-12 De Green Chemistry Campus: een toplocatie voor Biobased Economy
- 21-12 Grote diversiteit aan projecten bij tiende HAS Food Experience
- 19-12 Food in de FoodValley in 2018: de inzet en activiteiten
- 12-12 Grow Campus organiseert kennistafel over plantaardige eiwitten
- 07-12 Jack Mikkers nieuwe voorzitter AgriFood Capital
- 05-12 Food from food: de eerste aanvragen stromen binnen
- 05-12 Informatieavond 'Oerlekker Maashorst' voor ondernemers en verenigingen
- 30-11 AgriFood Capital versterkt samenwerking met internationale clusters
- 30-11 HAS Hogeschool benoemt Elies Lemkes-Straver als nieuwe lector Duurzaam Produceren
- 22-11 ZLTO organiseert congres op 14 december 2017
- 15-11 Tiende HAS Food Experience vindt plaats op 30 januari 2018
- 07-11 Gezondere voeding: uitdagingen in de agrofoodsector
- 06-11 De Verspillingsfabriek krijgt erkenning voor inclusief ondernemerschap
- 30-10 Vencomatic Group en COBOT Automation gaan samenwerking aan
- 13-10 'Passie en drive benodigd voor Master Biobased Materials'
- 13-10 Keukenbazen 2017: team Sint Anthonis verkozen tot winnaar
- 11-10 'Reken uit bodemas gewonnen minerale fractie mee als gerecycled'
Volg RegioinBedrijf op Linkedin
Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!