-
Zeeuws/West-Brabants consortium levert eerste vlasvezel Biocomposiet gevel
Bij Woonbron in Delft is een eerste woning gerealiseerd met het Growing Green concept, een duurzaam en architectonisch verantwoord renovatieconcept voor gestapelde bouw.
- 9 jun., 2015
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
-
Minister Kamp ontvangt innovatie-agenda Topsector Agri&Food
Aalt Dijkhuizen, boegbeeld van het Topteam Agri&Food, heeft gister de innovatie-agenda van de topsector aangeboden aan Henk Kamp, minister van EZ.
- 5 jun., 2015
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
-
LTO blij met hoge waardering voor agrarische sector
“De agrarische sector staat er goed op bij het grote publiek en daar ben ik blij mee. De gemiddelde burger kijkt positief aan tegen de rol die boeren en tuinders spelen in de samenleving. Waardering en maatschappelijk draagvlak, daar kunnen we trots op zijn. Maar laten we ons ook realiseren dat je daar elke dag aan moet blijven werken.”
- 1 jun., 2015
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
- 27-05 Iedereen Boer op de Dag van de Stadlandbouw 2015
- 22-05 Greentech Brabant in Bestuursakkoord 2015-2019
- 21-05 AgriFood Capital introduceert de Food to Fit Innovation Award 2015
- 21-05 Agrofoodpluim voor Heyde Hoeve
- 20-05 Agrofoodsector ziet toekomst weer positiever in
- 22-04 Inschrijving voor Food Valley Award 2015 geopend
- 15-04 Spuiwaterdemonstratiemiddag bij Nieuw Prinsenland
- 14-04 Eerste producten Innovatie Prestatie Contract Sport, Voeding en Gezondheid (IPC)
- 10-04 MoU ondertekend door BE-Basic, Biobased Delta, Biobased Delta ZH en EemsdeltaGreen
- 07-04 Subsidie voor testfaciliteiten in de Agrofoodsector
- 03-04 Brabantse boeren willen omschakelen naar insectenkweek
- 31-03 Zuivelsector positief over keuze voor verantwoorde groei
- 30-03 Agrifood in Sint-Michielsgestel blijkt kansrijk voor ondernemers
- 30-03 Vouchers kennisoverdracht MKB ondernemers
- 24-03 Landbouw subsidieregeling POP3 beschikbaar
- 20-03 Agrifood Innovatiebijeenkomst 'Landerds voedsel op Landerdse borden'
- 20-03 Ondernemersbijeenkomst ‘Op weg naar Personalised Food’