-
BBETC krijgt circulaire kantoorunits van Modulinq
Op dit moment worden de circulaire kantoorruimtes van Modulinq geplaatst in het Bio Base Europe Training Center in Terneuzen. Dit is een handzaam bouwsysteem wat eenvoudig aan elkaar te koppelen is waardoor de consument zelf kan bouwen.
- 28 aug., 2017
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
-
Studenten Avans maken kennis met procestechnologie van de toekomst
Eind juni konden studenten van de opleiding Chemische Technologie op Avans Hogeschool kennismaken met de procestechnologie van de toekomst met behulp van een millireactor.
- 12 jul., 2017
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
-
Duurzame varkensboeren krijgen steun in de rug dankzij IPC-regeling
Optimalisering van het stalklimaat in varkenshouderijen leidt tot gezondere dieren en een substantiële reductie van geur. Dat blijkt uit de resultaten van de onderzoeken op het demonstratiebedrijf van Hoeve Innovatie en de stichting Keten Duurzaam Varkensvlees (KDV) in Valkenswaard.
- 31 mei, 2017
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
- 10-04 Project Food Heroes in de weer tegen voedselverspilling
- 24-03 Pro Industrial Automation (PIA) verbreedt horizon
- 16-12 Tank Terminal Sluiskil wordt binnenkort geopend
- 06-12 ECN stapt in Biorizon met thermochemische aromatenproductie
- 26-10 Avans zorgt voor ’s werelds eerste brug uit biocomposiet
- 07-10 Blauwe kleurstoffen uit algen en eiwitproducten uit eendenkroos
- 13-06 Biobased inrichting op Bergse gemeentehuis
- 03-11 NNRGY Crops gaat lichtgewicht 3D-geprint biobeton maken met olifantsgras
- 16-07 Zout water wordt zoet voor fruitkweek
- 26-06 Opnieuw drie innovatieve projecten van start met REAP
- 29-05 'Realistische terugverdientijden. Dat geeft vertrouwen.'
- 26-05 Biobased brug in de race voor meest iconische duurzaamheidsproject
- 03-03 BBEPP assisteert Schots bedrijf met doorbraak
- 13-05 Biocontact.eu brengt vraag en aanbod biomassa samen
- 29-05 Provincie Zeeland ondersteunt productie van zeewier
- 13-05 HAS Hogeschool en N&S Academy slaan handen ineen
- 02-05 NWO lanceert nieuw Food & Business Research Programme