-
Brabant dit jaar Europese Regio van de Gastronomie
Brabant is in 2018 de ‘Europese Regio van de Gastronomie’. Er is een internationale publiekscampagne bestaande uit 10 themamaanden. April is de maand van ‘Voedsel van Brabantse bodem’. “Ik kan me ergeren aan mensen die met de kerst peultjes uit Zimbabwe eten”, zegt boer Henk Kerkers uit Deurne.
- 8 mrt., 2018
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
-
Brabant, European Region of Gastronomy 2018, feestelijk van start
Met een druk op de knop werd gisteren op het terrein van CHV Noordkade in Veghel het officiële startsein gegeven voor ‘Noord-Brabant European Region of Gastronomy 2018’.
- 2 mrt., 2018
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
-
Noordoost-Brabantse gemeenten maken zich op voor Brabantse foodjaar 2018
Nog een paar weken en dan barst het Brabantse foodjaar los. Op 1 maart a.s. wordt Brabant Europese Regio van de Gastronomie feestelijk afgetrapt op CHV de Noordkade in Meierijstad.
- 9 feb., 2018
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
- 24-01 NWA-Route 'Duurzame productie van gezond en veilig voedsel' werpt vruchten af
- 23-01 11 miljoen voor vernieuwing en verduurzaming agrifood sector
- 12-12 Meerderheid in Tweede Kamer voor World Food Center
- 05-12 € 10 miljoen voor ontwikkeling duurzame grondstoffen chemische industrie
- 01-12 €10 miljoen voor ontwikkeling duurzame grondstoffen chemische industrie
- 07-11 Uitnodiging Grow Campus sessie: Pionieren in de korte keten
- 23-10 Dutch Agri Food Week: 3.000 bezoekers in Noordoost-Brabant
- 06-10 Start Expeditie Food Waste en Food Waste Community
- 25-09 Michiel Scheffer: 'Circulaire economie serieuze business in Gelderland'
- 14-09 Derde Dutch Agri Food Week in het teken van innovatie
- 23-08 Biobased Inspiratiedag 'LandArt Diessen 2017'
- 06-07 Groei Biobased Economy zet door
- 30-06 Publicatie toont Nederlandse agrifood sector in één oogopslag
- 21-06 Event: 'making green business' tijdens GreenTech week 2017
- 16-06 Meer samenwerking hbo en mkb vergroot succes Biobased Economy
- 15-06 'Brabants biobased innovatiefonds schot in de roos'
- 30-05 Injectie van 240.000 euro voor innovatie in Noordoost-Brabant