-
Nieuwe businessmodellen voor landbouw- en voedseltransitie
Nu de land- en tuinbouw onder druk staat doet HAS Hogeschool onderzoek naar radicaal nieuwe businessmodellen, vertelt lector PJ (Pieter Jelle) Beers. “Ons motto is niet ‘doing things better’, maar ‘doing better things’.”
- 23 aug., 2017
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
-
WUR coördineert project voor circulaire economie in Europese landbouw
Deze zomer startte het consortium SYSTEMIC. Het consortium bestaat uit vijftien deelnemers uit zeven EU-lidstaten. Wageningen University & Research (WUR) is niet alleen deelnemer van dit innoverende project, maar coördineert het ook.
- 23 aug., 2017
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
-
NEXTgarden: nauwere samenwerking en €5 miljoen aan investeringen
Het project 'Hotspot NEXTgarden' bundelt tuinbouwkrachten in de regio. Steeds meer partijen sluiten aan om samen blijvend constructief te bouwen aan het ontwikkelingsperspectief en het ondernemersklimaat van de tuinbouwsector.
- 23 aug., 2017
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
- 31-05 Duurzame varkensboeren krijgen steun in de rug dankzij IPC-regeling
- 31-05 Vogels blijven weg bij mais; innovatief afdekkleed maakt het mogelijk
- 14-04 HAS Hogeschool publiceert boek over HAS Food Experience 2017
- 13-04 Wat te doen met 10.000 ton voedselresten?
- 10-04 Project Food Heroes in de weer tegen voedselverspilling
- 06-12 ECN stapt in Biorizon met thermochemische aromatenproductie
- 26-06 Opnieuw drie innovatieve projecten van start met REAP
- 02-04 Vijf hogescholen werken samen in Centre of Expertise Food
- 21-03 Groene Ruimte Experience legt verbindingen tussen groene vakgebieden
- 03-07 Biorefinery Campus gaat recycling van vezels onderzoeken
- 13-05 HAS Hogeschool en N&S Academy slaan handen ineen
- 02-05 NWO lanceert nieuw Food & Business Research Programme
- 24-09 Regio FoodValley @ de Expo
- 07-06 Subsidie voor biobased project