Artikelen Grow Campus
Nieuws
Wat (w)eet een consument? De consument eet alleen wat-ie weet. De maatschappij verandert. Steeds meer consumenten willen weten waar hun eten vandaan komt en hoe het is geproduceerd. Hierdoor veranderen ketens en voedselsystemen.
- 7 nov., 2017
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
Bedrijfsnieuws
Eén van de nieuwe onderwijsprogramma’s in het project DataLab AgriFood is de minor ‘Data Science in Agrofood’, die momenteel wordt ontwikkeld door HAS Hogeschool en Avans Hogeschool. De inhoud is een mix van datascience, technologie en praktijktoepassingen in de agrifoodsector en gaat van start bij aanvang van het schooljaar 2020-2021.
- 9 dec., 2019
- Lees verder
- Onderwijs & Training
- 24-10 Jos Hakkennes: ‘De kracht van rest moet beter worden benut’
- 10-10 Grow Campus organiseert Food and the City businessevent
- 26-09 HAS Lectoren prikkelen datastudenten voor carrière in agrifood
- 24-09 Grow Campus Masterclass ‘Van Studie naar Werk’ van start bij Helicon Den Bosch
- 11-07 Gezondheid als inspiratiebron op Healthy Food Business Event van Grow Campus
- 01-06 Open Doors for Talent 2018 zoekt bedrijven
- 08-05 Grow Campus organiseert Healthy Food Business Event in s’-Hertogenbosch
- 12-12 Grow Campus organiseert kennistafel over plantaardige eiwitten
- 21-09 KW1C-opleiding ‘Dutch Cuisine’ duurzaam en toekomstgericht
- 12-09 Van Iersel Luchtman Advocaten sluit zich aan bij Grow Campus
- 28-08 Opleiding Food Specialist van ROC De Leijgraaf gaat van start
- 11-08 Project 'STRING' geeft boost aan Europese regio’s met sterke agrifood motor
Projecten
Honderden hectares tuinbouw middenin een metropool en een drijvende boerderij op het water. Toekomstmuziek of realiteit? Bij het Food and The City evenement van de Grow Campus presenteerden vier sprekers inspirerende voorbeelden van voedselproductie in en rondom de stad.
- 11 dec., 2018
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
- 30-10 ‘Mijn Melk’: over keteninnovatie en het lef om klein te denken
- 04-06 Bedrijven denken mee over opzet en invulling Datalab AgriFood
- 07-02 Aandacht voor opleiding Food Specialist in ‘Lifestyle Experience’ van RTL4
- 18-01 HAS en Avans studenten werken mee aan ontwikkeling Slimme Pluimvee Assistent
- 29-11 Avans ABC Factory helpt ondernemers met innovatievraagstukken
- 17-11 Helicon partner van drone educatienetwerk ‘Edudrone’
- 26-10 Zo ziet de Biobased Economy eruit buiten Europa
- 26-10 Project de Blauwe Keten zet zich in voor productie blauwe kleurstof
- 26-10 Innovatie centraal bij Helicon opleiding Biobased technieken
- 26-09 HAS innoveert met bedrijven in High Tech teelt- en kasfaciliteiten
- 24-08 Keesmakers plukt vruchten van Agrifood scale-up Programma
- 18-07 Project SCOUT: hogescholen werken aan sensortechnologie tomatenteelt