-
HAS-studenten diervoeding ontvangen studiebeurs van bedrijfsleven
12 studenten met specialisatie diervoeding ontvingen op 21 juni een beurs uit handen van Aalt Dijkhuizen, boegbeeld topsector Agri&Food. 4 ervan zijn van HAS Hogeschool: Leon van der Maas, Twan van de Wolfshaar, Janneke Sonnemans en Sophie Jacquemijns van de opleiding Dier- en veehouderij.
- 30 jun., 2017
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
-
Presentatie HAS: hoe gaat gemeente Meierijstad zich ontwikkelen?
Sinds begin mei zijn 40 studenten van de HAS bezig met een visie voor de ontwikkeling van Meierijstad richting het jaar 2030 en verder. Op donderdag 29 juni tussen 15.00 en 17.30 uur presenteren zij hun resultaten in ’t Spectrum in Schijndel. U kunt hierbij aanwezig zijn.
- 16 jun., 2017
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
-
HAK neemt Peter van Halder over
Conservenbedrijf HAK neemt groentespecialist Peter van Halder over.
- 6 jun., 2017
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
- 06-06 Voedselmaker in spé van Helicon Den Bosch deelt zijn kennis
- 06-06 HAS Hogeschool presenteert: Food Trend College Gezonde Verleiding
- 02-06 Europese Agri&Food Startup of the Year Challenge
- 22-05 Aeres Hogeschool Dronten winnaar van innovatieprijs Leg
- 19-05 Proeflocatie voor agrarische vernieuwing van start: Agro As de Peel
- 24-04 Innovatie in de agrifood sector tijdens Dutch Agri Food Week
- 13-04 Oost NV presenteert zich tijdens internationale agribeurs GFIA
- 12-04 Brabant Bewust: slim omgaan met bodem en mineralen
- 11-04 Europa kiest positie in bioplastics
- 27-03 Drukte in keukens Maison van den Boer door jubilerende events
- 17-03 Zorginstellingen Noordoost-Brabant gooien 30% van het eten weg
- 13-03 Beter en duurzaam eten door WeAreFood 2018
- 28-02 HAS-studenten: ‘Boerenbedrijf wordt beter zichtbaar’
- 20-02 Avans ontwikkelt innovatieve leeromgeving voor biobased materialen
- 20-02 MOOC Biobased Economy Introduction gaat weer starten
- 20-02 Agrofoodpluim naar Keten Duurzaam Varkensvlees
- 17-02 Veel Noordoost-Brabantse belangstelling voor 'Voedseldeal'