-
Rubia 100% Natural Colours vestigt zich op Green Chemistry Campus
In 2017 heeft Rubia 100% Natural Colours een doorstart gemaakt. Het nieuwe management team wil vól inzetten op het verder doorontwikkelen van hun unieke product. “De Green Chemistry Campus is een logische locatie voor ons”, vertelt Rudolph de Jong, directeur van het bedrijf.
- 5 mrt., 2018
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
-
We Are Food organiseert Brabant Food Waste Event
Wat levert het voorkomen of verminderen van verspilling en het verwaarden van reststromen mij als ondernemer op? Tijdens het Food Waste Event op 21 maart ontdekken AgriFood ondernemers hoe ze van verspilling naar waarde kunnen gaan.
- 19 feb., 2018
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
-
Ruim 1500 bezoekers 10e editie HAS Food Experience 2018
Op dinsdag 30 januari 2018 opende HAS Hogeschool voor de 10e keer haar deuren voor de HAS Food Experience. Tijdens deze 10e editie presenteerden 4e-jaars HAS-studenten hun innovaties die oplossingen bieden voor Today’s Food Challenges.
- 31 jan., 2018
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
- 29-01 Prijs voor meest impactvolle project bij tiende HAS Food Experience
- 23-01 Three-Sixty in Nationale transitieagenda Biomassa en Voedsel
- 23-01 Olga Haenen nieuwe lector Nieuwe eiwitten INVIS bij HAS Hogeschool
- 22-01 Centre of Expertise Biobased Economy in uitzending Doe Maar Duurzaam
- 22-01 HAS Hogeschool benoemt Antien Zuidberg als lector Design Methoden in Food
- 16-01 Jaarprijs Goede Voeding 2018 open voor inschrijving
- 10-01 Cateraar Oseven trapt jaar origineel af in duister leegstaand Mansion
- 21-12 De Green Chemistry Campus: een toplocatie voor Biobased Economy
- 21-12 Grote diversiteit aan projecten bij tiende HAS Food Experience
- 12-12 Grow Campus organiseert kennistafel over plantaardige eiwitten
- 07-12 Jack Mikkers nieuwe voorzitter AgriFood Capital
- 05-12 Food from food: de eerste aanvragen stromen binnen
- 05-12 Informatieavond 'Oerlekker Maashorst' voor ondernemers en verenigingen
- 30-11 AgriFood Capital versterkt samenwerking met internationale clusters
- 30-11 HAS Hogeschool benoemt Elies Lemkes-Straver als nieuwe lector Duurzaam Produceren
- 22-11 ZLTO organiseert congres op 14 december 2017
- 15-11 Tiende HAS Food Experience vindt plaats op 30 januari 2018
Brouwers Transport, Logistics & Warehousing
Flexibel internationaal transport en een efficiënte opslag