-
Jures Techniek installeert reinigingsinstallatie voor champignonkweker
Onlangs heeft Jures Techniek bij Peffer Group of Companies een derde complete reinigingsinstallatie geinstalleerd. Inmiddels is de installatie naar volle tevredenheid in gebruik genomen.
- 23 apr., 2015
- Lees verder
- Technologie
-
Virtual Reality becomes Reality
Al meer dan 10 jaar geleden was Architectuurproducties al bezig met allerlei virtual reality toepassingen, het ene moment een succes, het andere moment minder. Nu, in 2015, kan er uiteraard véél meer, zelfs zonder een zware computer en volledig mobiel…..en in een fotorealistische beeldkwaliteit.
- 22 apr., 2015
- Lees verder
- Bouw
-
Energie opwekken uit zout en zoet water wereldwijde primeur voor Fujifilm
Op 26 november 2014 opende koning Willem-Alexander de Blue Energy-proefinstallatie op de Afsluitdijk. De centrale wekt stroom op uit het potentiaalverschil, het verschil in potentiële energie tussen twee punten: zoet (IJsselmeer) en zout water (Waddenzee).
- 21 apr., 2015
- Lees verder
- Innovatie & MVO
- 21-04 Van Cranenbroek: “Persoonlijk betrokken bij kwaliteit”
- 21-04 Praktijkproeven ‘supergras’ Amsterdam ArenA in Blue Innovation Center Venlo
- 17-04 Croon Elektrotechniek helpt bij ontwikkeling duurzame bouwkeet
- 15-04 BOM ondersteunt slimme start-up Smart Robotics
- 13-04 Signature-lijn: nieuw élan op Rotterdam The Hague Airport
- 09-04 Historische villa Uden onder handen genomen door Avans-studenten
- 07-04 Rotom helpt bij Intergamma bij voorjaars piekmoment
- 07-04 F.P.H. Ploegmakers B.V. bijzonder trots op opening door Koningin Máxima
- 07-04 Spierings Group verbetert klanttevredenheid en planning met TALIS
- 01-04 Persoonlijke hygiëne op het werk dramatisch
- 27-03 Kunstproject Avans genomineerd voor Art and Olfaction Award
- 27-03 Afstemming studiekeuze en praktijk door sectorwerkstuk
- 27-03 „Versterken door verbinden; daar draait ’t allemaal om!”
- 26-03 De kracht van “serieverkleining”
- 26-03 Op maat gegeven rijadvies draagt bij aan doorstroming
- 20-03 Foodtruck maakt van eten een experience
- 20-03 ‘We willen de uitvoering slimmer organiseren’