-
Hightech gelatinelaagje maakt eten gezonder en lekkerder
Denk jij wel eens na over de voedingswaarde van de maaltijd die je vanavond bereidt? Over de vitaminen en mineralen die je binnenkrijgt? Zeker, we worden ons bewuster van onze leefstijl.
- 23 apr., 2015
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
-
BIM realiseert nieuw start-up centrum voor innovatieve ondernemers
De N.V. Bossche Investerings Maatschappij (BIM) realiseert dit jaar nog samen met de gemeente ’s-Hertogenbosch en OndernemersLift+ een nieuw start-up centrum voor kansrijke innovatieve ondernemers.
- 23 apr., 2015
- Lees verder
- Arbeidsmarkt
-
Jures Techniek installeert reinigingsinstallatie voor champignonkweker
Onlangs heeft Jures Techniek bij Peffer Group of Companies een derde complete reinigingsinstallatie geinstalleerd. Inmiddels is de installatie naar volle tevredenheid in gebruik genomen.
- 23 apr., 2015
- Lees verder
- Technologie
- 22-04 Virtual Reality becomes Reality
- 21-04 Energie opwekken uit zout en zoet water wereldwijde primeur voor Fujifilm
- 21-04 Van Cranenbroek: “Persoonlijk betrokken bij kwaliteit”
- 21-04 Praktijkproeven ‘supergras’ Amsterdam ArenA in Blue Innovation Center Venlo
- 20-04 Controle van rookgasafvoer- en luchttoevoerkanaal van levensbelang
- 17-04 Aandacht voor medicijngebruik in Prinsenbeek in ‘De Week van het Water’
- 17-04 Croon Elektrotechniek helpt bij ontwikkeling duurzame bouwkeet
- 15-04 Wielemaker kiest Volvo FH voor grensverleggende activiteiten
- 15-04 BOM ondersteunt slimme start-up Smart Robotics
- 13-04 Signature-lijn: nieuw élan op Rotterdam The Hague Airport
- 09-04 Historische villa Uden onder handen genomen door Avans-studenten
- 07-04 Rotom helpt bij Intergamma bij voorjaars piekmoment
- 07-04 F.P.H. Ploegmakers B.V. bijzonder trots op opening door Koningin Máxima
- 07-04 Stenen storten op 1.277 meter diepte? Koud kunstje.
- 07-04 Spierings Group verbetert klanttevredenheid en planning met TALIS
- 02-04 VDL: “Een kwestie van krachten bundelen”
- 01-04 Persoonlijke hygiëne op het werk dramatisch